A műveleti memória fertőzött, mi a teendő?
A Nod32 (eredeti) minden bekapcsolásnál, illetve pár óránként ezt írja ki (3 ablakban):
"A memória fertőzött!
Objektum:
Műveleti memória = C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\vbc.exe
Kártevő:
Win32/Ainslot.AA féreg ; módosult Win32/TrojanDownloader.Delf.RFW trójai (a második üzenetben van) ; módosult Win32/Fynloski.AA trójai (a harmadik üzenetben van)
Információk:
a megtisztítás nem lehetséges"
Mit tegyek??
A Nod32 lett maga a vírus rezidens...nekem már volt hasonló évekkel ezelőtt akkor szakítottam végleg ezzel a "komoly" programmal.
Onnan tudom, hogy boot alól futtattam egy Pandát és az kigyomlált mindent és a log-ba fedeztem fel, hogy a víruskeresőm volt a gazdatest:-)))
Szerintem te is írj egy CD-t, ennyit megér nem? Persze utána ne a Nod32-t tedd fel:-))
Vírusirtót tegyél a CD-re mindenképpen ha le akarod tisztítani a géped...én erről írtam.
De pendrive-ről is megoldhatod ha tud róla bootolni a géped csak az a lényeg, hogy a legfrissebb vírusdefiníciós fájl legyen rajta a választott vírusirtódon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!