Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki le meg tudná nekem...

Valaki le meg tudná nekem Csinálni hogy jó legyen?

Figyelt kérdés
az lenne a kérésem hogy valaki mondjon egy progit amivel lehet zenékből karaoke verziót csinálni (levenni az éneket) mert ennek a zenének nincs karaokeja és suliba kéne mi legyen vagy valaki csinálja meg lécci és töltse fel nekem valahova hogy le tudjam tölteni fontos lene előre is köszi
2012. okt. 5. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
"valaki csinálja meg lécci és töltse fel nekem valahova hogy le tudjam tölteni" - DE! Mit?
2012. okt. 5. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen program, nem ezzel a módszerrel jönnek létre a karaoke verziók, hanem maga a stúdió adja ki a külön hangsávokat.

Ha nincs, akkor nincs, de direkt olyan program sincs ami neked megcsinálja. Torzítani lehet a zenét, elnyomni részeit, de megszüntetni vagy kimenteni külön a sávokat nem lehet, mivel az a zeneszámban már együtt szerepel.

3/4 mano99 válasza:
Én tudok egyet azt nem tudom hogy le lehet-e szedni a éneket róla de a hangot lehet húzni meg össze nyomni itt a link: [link] ja és keverni:D
 4/4 belapus ***** válasza:

Mintha a YouTube-on lennének karaoke verziós feltöltések.

Próbálj ott keresni.

2012. okt. 5. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!