Valaki le meg tudná nekem Csinálni hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
az lenne a kérésem hogy valaki mondjon egy progit amivel lehet zenékből karaoke verziót csinálni (levenni az éneket) mert ennek a zenének nincs karaokeja és suliba kéne mi legyen vagy valaki csinálja meg lécci és töltse fel nekem valahova hogy le tudjam tölteni fontos lene előre is köszi2012. okt. 5. 18:43
1/4 anonim válasza:
"valaki csinálja meg lécci és töltse fel nekem valahova hogy le tudjam tölteni" - DE! Mit?
2/4 anonim válasza:
Nincs ilyen program, nem ezzel a módszerrel jönnek létre a karaoke verziók, hanem maga a stúdió adja ki a külön hangsávokat.
Ha nincs, akkor nincs, de direkt olyan program sincs ami neked megcsinálja. Torzítani lehet a zenét, elnyomni részeit, de megszüntetni vagy kimenteni külön a sávokat nem lehet, mivel az a zeneszámban már együtt szerepel.
3/4 mano99 válasza:
Én tudok egyet azt nem tudom hogy le lehet-e szedni a éneket róla de a hangot lehet húzni meg össze nyomni itt a link: [link] ja és keverni:D
4/4 belapus válasza:
Mintha a YouTube-on lennének karaoke verziós feltöltések.
Próbálj ott keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!