A Tablet PC-ken lehet internetezni vezetékes internetet használva úgy, mint asztali vagy laptop gépeken? Van ezeken csak akkor tudok internetezni, ha van elérhető wifi kapcsolat? Részletek a kifejtésben.
Még egy kérdés róluk:
Konkrétan az aTAB7 Tablet PC 7"-en lehet telefonálni, mintha mobil lenne?
Ezek a részletek róla:
- 800x480 kijelző
- mini USB
- Cortex 1,2 GHz processzor
- 512 MB memória
- 8GB tárkapacitás
- GPU: 2D/3D
- Android 4.0
- Wifi
- microSD-slot
- 3,5 mm mini jack
Én a fenti adatokból azt látom, hogy ez nem használható telefonként, illetve netezni is csak wifivel lehet, vezetékes internetet, vagy mobilnetet nem lehet rákapcsolni. De én hülye vagyok az ilyenekhez, azért írtam inkább ki a kérdést.
Egy-két kisebb méretű tablet pc kivételével nem igazán lehet telefonálni. A 3G modem legtöbbször azért van benne, hogy mobil internet Sim kártyáját lehessen bele tenni.
Lehet próbálkozni egy mikrofonos-fülhallgatóval és pl. a Skype (vagy hasonló) programmal, de nem tudom ez mennyire megbízható. Figyelembe véve a mobil net sebességét és hogy mennyire jó a kapcsolat akkor ha nem egy helyben állsz hanem utazol.
Az aTab7 alap esetben nem alkalmas csak WiFi-s internetre. Azonban külső USB modemet tud fogadni USB OTG kábellel. De ennek működésére semmilyen garancia nincsen.
Vezetékes internetet pedig tudomásom szerint egyik tábla pc-re sem tudsz rákötni, mert egyiken sin megfelelő csatlakozó hozzá kiépítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!