Gericom Laptop. DVD off, NO USB Boot, NO Floppy.2.5to3.5 átalakítóval a vinyót pc be raktam, tettem rá XP-t. Sötét kép bal fent villogó kulzor. Ötlet?
A GERICOM Laptopom (tudom egy rakás szar egyébként) pár napja halott.
INTEL(R) CELERON(R) M processor 1500MHz
512RAM
MATSHITADVD-RAM UJ-845S
FUJITSU MHT2060AT HDD
Windows XPSP3 alól próbáltam pendrival újratelepíteni.
Újraindul - NTLDR hiányzik..2 Partíció van a vinyón, Rendszer és ADAT , gondolom itt történt a para.
Megpróbáltam a már régen szar "MATSHITADVD-RAM UJ-845S" meghajtómat egy szintén XPSP3 telepítő lemezzel elindítani.SZAR
Próbáltam egy másik laptop olvasóját is de a Bios nem látja.
A Biosban (r1.01g verzió) nincs usb boot lehetőség! Hard Disk - CD-Rom - Floppy(ami nincs benne)- LAN .
A Main ben van USB Emulation amt ha jól értelmezek, MS-DOS módban használhatok is.
Ha nem ismeri fel a pendrive ot, hogyan csináljak DOS Boot ot?
(Delock Adapter HDD 2.5" to 3.5") átalakító kábellel, a laptop "FUJITSU vinyót rádugtam egy XP-s PC-re.
Itt is NTLDR hiba.
Leformáztam mind a két partíciót (NTFS).
Fujitsu ra újra XPSP3 at telepít.
Bootolt a friss új XP , gondoltam kész is.
Ki a PC-bőL, be a Laptopba.
Sötét képernyő bal fent egy villogó kulzorral.
windows indítása sajnos sikertelen volt.
Csökkentett módban,és a többi ben is ugyan ez.
( Nincs CD\DVD, nincs USB, Floppy nem is volt)
Bios frissítéshez végképp sötét vagyok.Meg para is.
LAN boot- ahhoz server kéne meg miegymás. Megróbáltam azért, hogy a működő otthoni hálózatomra rádugtam nature. persze semmi reakció.
Ha valaki tud nekem részletes útmutatást adni LAN módszerhez, vagy bármi ötlete van, hogy mit is tehetnék, az kérem ne tartsa vissza ! :)
Egy új, vagy használt, de mindenképp működő MATSHITADVD-RAM UJ-845S megvételre érdekel!
Előre is Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!