Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mivel vegyem fel a minecraftos...

Mivel vegyem fel a minecraftos videóimat?

Figyelt kérdés
Készítenék egy videósorozatot (minecraft) de nem tudom hogy mivel vegyem föl. Esetleg ha tudnátok akkor írtok programokat?

2012. okt. 4. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
semmivel,mindenkinek elege van a minecraft sorozatokból.
2012. okt. 4. 22:51
 2/3 Argloss ***** válasza:

FRAPS, Bandicam, BBFlashBack, stb...

Viszont arra készülj fel, hogy sok magyar hozzászóló már személyes sértésnek veszi, ha valaki ilyesmivel mer foglalkozni.

2012. okt. 5. 00:04
 3/3 Dumbass válasza:

Hozzáteszem az 1. kérdésválaszoló embernek hogy mi a francért kell ilyeneket írkálni direkt benne vagy a szabályzatban hogy ilyet NEM kell! minek írsz bele ha téged nem érdekel ??? ezt a szőkét xd

a Fraps -ot nagyon tudom ajanlani az egy jóminőségű felvevő :) nekem a (15perces vidi / 3Gb) DE jó minőségbe vesz és ha 2-3-4 -en játszotok és pl: skype -n beszéltek lehet hallani mindenkit :D

2012. okt. 6. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!