Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Concorde...

Mi a véleményetek a Concorde ONE tablet pc-ről? Szerintetek megéri egy olyan?

Figyelt kérdés
[link]

2012. okt. 4. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
úgy nem venném meg,hogy nem fogtam soha. viszont hardveresen biztos h nem venném meg,ha nincs rá szükségem.
2012. okt. 4. 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
ha viszont olvasásra és netezésre használod,akkor jó...
2012. okt. 4. 21:35
 3/4 Golan Trevize ***** válasza:

na, akkor szedjük ízekre:

"7"-os kijelző

ONE kijelzője gyönyörűre sikerült."

Csak egy _normális_ kijelző kerül annyiba, mint a tab maga.

"Erős processzor és videóvezérlő

ALLWinner A13"

_előző_ generációs a processzora, csak az úrajele van felhúzva...

"Kijelző felbontás 800 x 480 pixel"

egy 4"-os telefonon még jónak is mondanám. 7"-oshoz gyatra.

"Akkumulátor kapacitás 3000 mAh"

a telefonomé 2600. és azt is le tudom meríteni néhány óra használattal...

"GPS:Nincs"

Na, innentől érdekes, mert így tudtommal _hivatalosan_ nem kerülhet rá Android...

Akinek csak ennyi pénze van tabletre, az azért ne vegye meg, mert az össze megtajarított pénze egy sz.rra megy.

Akinek meg van több, az vegyen használhatót.

2012. okt. 11. 17:04
 4/4 anonim válasza:
utolsü komment nem taljesen igaz... okés nem a legszebb kijelzö de elfogadhato ha belegondolsz ezelöt kb 8-10éve a 15colos moniorodat bámultad ekkora felbontással... netezni jo nekem pl ara kellene hogy buszon ne a laptopmat begyem elö mert nem fér el és kénylemesbb ezen netezni filmetnéni zenét hallgatni olvasni mint a laptopon... szoval sztm erre megfelel 60-70ezer forinért venni tabot mert hdmi meg gps meg stb a zte bladem is tudja a gpst mégse használom soha és sztm nem a 7collos tabot fogod feltenni a kocsid szélvédöjére... hdmit sose használnám egalább is én mert nincs hdmi-s tv monitor a családba...
2012. okt. 24. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!