Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Újra kellett telepíteni a...

Újra kellett telepíteni a Windowsomat, és sok programom hiányzik. Nem nagyon értek hozzá, és van ahol nincs segítség. Mit kell telepítenem, hogy a YouTube-os videókat tudjam nézni? Esetleg linket is kaphatnék?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 18:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Adobe Flash Player:

[link]

2009. aug. 4. 18:23
 2/9 A kérdező kommentje:

Ezt próbáltam eddig is, de valamiért nem oké. Letöltöm, megnyitom, rákattintok, hogy futtatás, eddig rendben. És ekkor kiad egy kis ablakot, amin a következő van: "The following applications need to be closed before the Adobe Flash Player Plugin can be installed. Firefox. Cancel. Try again." akár a cancelre, akár a try againre kattintok, semmi nem történik. Már újraindítottam a gépet, hogy hátha, de akkor sem.

Most mi legyen?

2009. aug. 4. 18:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól csináltad eddig a letöltés oké,de zárd most be a Firfoxot,és úgy fel fog települni a progi.
2009. aug. 4. 19:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Bezártam mindent, kikapcsoltam a gépet, utána bekapcsoltam, és még mindig semmi. :(
2009. aug. 4. 19:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Zárd be a böngésződet és úgy rakd fel a flash playert.

De érdekes,nekem a Youtube-s videokhoz soha nem kellett flash player..

2009. aug. 4. 19:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg újra, töröld le azt, aztán újra töltsd el, kattint a kis ablakban a Firefox-ra, aztán Try Again. Zárd be a böngészőt, aztán újra nyisd meg. Már benne lesz. Nekem tegnap ez is, a Shockwave is ugyanígy működött. Letölthetsz más lejátszókat is a wwww.mozilla.hu Bővitményekből (Quick Time, Windows Media Player 11 firefox) stb.
2009. aug. 4. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Firefox bővitmények innen: [link]
2009. aug. 4. 19:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát gyerekek, sajnos semmi. Nem akar engem ez az Adobe Flash Player.
2009. aug. 4. 20:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Sikerült!!!! Köszi mindenkinek! :))))))))))
2009. aug. 4. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!