Meik márka készitia Legjobb laptotpot?
Figyelt kérdés
szeretnékveni 1 Laptopot mert hát gépem eléglasu és csak fb-zek rajta és szeretnékmástis csinálni rajta nemcsak netezni meik éri meg legjobban?2012. okt. 4. 11:50
11/15 anonim válasza:
De, szar. Egyrészt a Samsung megbízhatatlan, másrészt szar a szervizháttere is, harmadrészt pedig drága. Hasonló specifikációjú Lenovok voltak nálam fél éve, 90 alatt szereztem be őket, 100 alatt adtam tovább.
12/15 anonim válasza:
Neked nem laptop kéne hanem helyesíráskönyv.
13/15 anonim válasza:
Nekem nem volt bajom a szervizzel, iga én telefont küldtem be. Oké nem kedvelem őket, de ezt a laptopot, amit linkeltem, megéri. Telefonoknál tényleg szar. Ott megbízhatatlanok...a csúcsokat kivéve. De pc-n egységes a dolog. Meg különben is, mindent maguknak gyártanak. A kijelzőt, a hardver elemeket, bios, stb. És ha el is romlik, akkor a szervizben 2 hétig van maximum. Lenovo ( vagy hogy írják) esetén, vagy asus estén várhatsz egy hónapot is, mert külföldre viszik, és nem a külföldieket részesítik előnyben...szóval én megértelek, hogy nem kedveled, de ez olyan, mint az Apple. Kb 150 a gép valódi értéke, de az alma logó miatt 300 000+ van az árcédulán....
14/15 anonim válasza:
Jelenleg a Lenovonak van a legjobb szervizháttere az országban. Magasan ver minden mást, ezt több nagykeres ismerősömtől hallottam, akik nap mint nap laptopokkal foglalkoznak. Innen van az az infó is, hogy a Samsung szervizháttere szar. A telefonnal felesleges összehasonlítani, a Samsung telefonok hivatalos szervize a Cordon Kft, ami gyakorlatilag minden más telefonmárka szervize is (amúgy ők is kutyaütők, most javíttattam náluk telefont, szolgáltatón keresztül beküldve nem javították, személyesen asztalracsapva minden cseréltek egy szó nélkül...).
15/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!