Windows 8-at hogy tudom kipróbálni?
#1 Szánalmas, hogy így tálalod a személyes véleményedet, ami nagy valószínűség szerint nem heteken át tartó win8 tapasztalat, csupán az előítélet végterméke.
Várj megjelenésig, az a legtutibb, mert az már a végleges lesz. De a ha a release preview-t meg szeretnéd nézni, akkor az itt van: [link]
A probléma a kéréseddel az, hogy telepíteni kell. Persze felteheted a szintén ingyenes VMWare Player-re is, de az nem ugyanaz. Esetleg egy biztonsági mentés a windowsodról, pl norton ghosttal és akkor utána könnyebb visszaállni :D
1. Hónapok, több, mint félév
2. "utó" ítélet.
3. Neszójábe, főleg, ha nincs humorérzéked, amúgyis kit izgat?
4. Válaszoltam a kérdésére ("Windows 8-at hogy tudom kipróbálni?" téged viszont nem kérdezett senki rólam, nem kérte, hogy véleményednek hangot adj a véleményemről.
5. Anyád nesirasson
Tényleg képes voltál egy mondatra ilyen hosszan válaszolni? De mielőtt dörzsölnéd a kezed megnyugtatlak, hogy nem zaklat a véleményed rólam. Javaslom kövesd a példám.
Próbáljuk is ki:
- Te most komolyan fél évnyi win8 használat alatt nem voltál képes megtanulni, hogy kell rendesen kezelni a rendszert?
A humorérzékem pedig köszöni szépen jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!