Szünetmentes táp?

Figyelt kérdés
Barátom sokat átkozódik amiatt, hogy játék közben lecsapják a biztosítékot, és így nem igazán tudja élvezni a dolgokat. Megoldaná ezt a problémát egy szünetmentes táp? A netet is rá lehet dugni? Milyet ajánlanátok? (sajnos nem tudok 50k-t rászánni :()
2012. szept. 28. 21:30
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
KI CSAPJA LE ?
2012. szept. 28. 21:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Szülei, azzal h túl sok minden megy egyszerre, bár ez sztem nem annyira releváns :)
2012. szept. 28. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valakinek kretének a szülei, szerintem hülyeség több tízezret kiadni szünetmentes tápra... Inkább beszélni kéne velük... Vagy venni egy lakatot a villanyórára.
2012. szept. 28. 21:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem igazán lehet velük beszélni, no meg utálom ha ideges, és olyankor mindig nagyon ideges, ezért tartottam jó ötletnek.
2012. szept. 28. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi idős a barátod ?
2012. szept. 28. 21:41
 6/9 algopirin ***** válasza:

Szünetmentes táp nem arra való a haverod azzal fog majd játszani legfeljebb pár perc előnye lesz és eltudja menteni a játékát, persze ha sok pénze van megteheti de még 50e forintos kategóriában se fog érdemlegeset kapni.

Azt is számolja bele 1 max 2 évente aksit kell benne cserélni a komolyabbakban legalábbis, az otthonra válóakban szerintem sűrűbben, az se kevés pénz.

Szülei meg valamiért biztosan így "büntetik" nem hiszem ez lenne a megoldás.

2012. szept. 28. 22:21
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Egy szünetmentes tápból csak otthoni viták alakulnának ki, de félretéve a családi kapcsolatokat: én nem tudok olyanról, hogy netet is rá lehetne dugni, másrészt meg egy szünetmentes táp hamar tönkremegy, és csak 5-10 percig tud menni. Ezen felül nem csak a netet, hanem a hangfalat sem tudja rádugni,mivel az UPS-eket arra tervezték, hogy áramszünet esetén ne vesszen el a cégeknél vagy otthon a fontos munka, hanem gyorsan lementhesd, mielőtt végleg elmegy minden (erre 5 perc áll kb. rendelkezésre, utána lemerül, mert akár 500 wattot is fogyaszthat egy ilyen gép). Egyedül a monitort lehet még rákötni, de akkor még hamarabb lemerül
2012. szept. 28. 22:22
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem büntetés, csak nem gondolkoznak el azon, h mennyit bír el a hálózat.

De köszönöm az értelmes válaszokat, ezek szerint ez tényleg nem a legjobb megoldás. Az 5 perc az talán még elég is a visszakapcsolásra, de a net is fontos.

2012. szept. 28. 22:29
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
gyerekek
2012. szept. 28. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!