Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyire bírná, erőltetné meg...

Mennyire bírná, erőltetné meg a gépemet? Ha például frapsel venném fel a Batman Arkham City-t vagy a CoD6-ot?

Figyelt kérdés

Gép konfigja: [link]

Videókari:6850,HDD:1 TB

2012. szept. 28. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy megerőltetni egy gépet?

Fraps az eleve egy hulladék, a felvétel vele minden gépen rossz, de kipróbálod és kész, majd meglátod.

2012. nov. 7. 14:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Mi az hogy megerőltetné?Itt a példa most állt le a gép(valószínűleg túlmelegedés miatt)mert egy kicsit többet játszottam a Batman Arkham City-vel mint 1 óra és leállt.Na ezért tettem fel a kérdést.Mi lenne ha még fel is venném?
2012. nov. 12. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Rossz a hűtésed, ez nem az erőltetés eredménye. Nekem mehet a gép 3 napig is kikapcsolás nélkül, a Prime95 is futhat 2 napig is, akkor sem fog lefagyni a melegtől.
2012. nov. 13. 08:19
 4/6 A kérdező kommentje:
De kérlek azt is vedd figyelembe,hogy csak a Batman Arkham City-nél áll le.Vagy azért mert ahhoz kell ilyen kaliberű gép?
2012. nov. 19. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha csak annál, akkor a VGA-d döglődik valószínűleg.

Javaslom, szedj egy FurMark-ot és futtasd, nézd közben a hőfokot. Ha leáll a gép, akkor túlmelegszik, de ezt látod te is.

2012. nov. 19. 15:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát az elég ciki lenne,mert még fél éves sincs a gép.
2012. nov. 19. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!