Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Itthoni keretek között meg...

Itthoni keretek között meg lehet oldani, hogy ne hullámosan, lassan töltsön be mindent a gép? Valószínűleg videokártya probléma. Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Kezdem az elején: pár napja teljesen magától 90 fokkal elfordult a képernyő (azt hittem, pici rokonkám állította el, de talán tévedtem). Nem működött a Ctrl+Alt+nyíl billentyűparancs, holott engedélyezve voltak a billentyűparancsok (más bill. par. működött, csak ez nem). Nagy nehezen a grafikus tulajdonságoknál az elforgatást engedélyezve visszaállítottam a képernyőt normálisra, de ekkor történ még valami (másba nem nyúltam bele, tehát ezzel a lépéssel egyidőben jött újabb probléma): minden nagyon lassan töltődik be, látom, ahogy pl. a böngészőt megnyitva a bal oldalról a jobb oldalig lassan tölti ki a képernyőt. Ha az oldalon mozgó hirdetés jelenik meg, akkor minden alkalommal így fut végig, mintha könyvet lapoznánk. Ehhez tudom a leginkább hasonlítani. Tehát balról jobbra, lassan, fokozatosan tölti ki a képernyőt az általam megnyitott fotó, böngésző vagy bármilyen felugró ablak, minden frissítéskor. Már a legelején, bekapcsolásnál is gond van: akkor jobbra-balra "remeg" a képernyő, mintha be akarná állítani magát a gép. Fogalmam sincs, mi lehet ez, többek szerint a videokártyával történt valami. Történt már valakivel hasonló? Meg lehet oldani itthon vagy mindenképp szervizbe kell menni ezzel a problémával?

2012. szept. 27. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Videókártyád tipusa

?

2012. szept. 27. 14:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Integrált, de hol lehet megnézni, hogy pontosan milyen típusú?
2012. szept. 27. 15:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Ó, megvan: Intel Graphics Media Accelerator HD driver
2012. szept. 27. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:

És ezt is írja a rendszer ?

mármint az eszközkezelő?

2012. szept. 27. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!