Ps2 Játék kiírása?
Van egy ps2 öm amihez softmod kártya van:
Free mcboot
Hogy kell ki írni ehez játékot?
Az írás egy hosszú folyamat.Nagyon sokan tudnak innen-onnan játékok letöltögetni és kiirkálni,de nagyon kevesen tudják úgy megcsinálni,kiírni a játékot,hogy az működjön is,és ne akadozzon,ne fagyjon le,ne legyen semmi hibája.Nem javaslom hogy saját magadnak írogass játékokat,főleg nem egy softmodolt gépre,mert ahhoz aztán már tényleg kell némi tudás és tapasztalat! Én inkább azt javaslom,hogy írasd ki kedvenc játékaid olyannal,aki ért is hozzá és van némi tapasztalata a dologban és biztosan nem hibázik,ez a legbiztosabb megoldás.
Nem mindegy, hogy honnan töltöd le a játékot,ehhez kell egy megbízható oldal.Az sem mindegy,hogy milyen programmal,milyen kiterjesztésben,milyen minőségű és fajtájú DVD-re írsz. Sőt,az sem mindegy,hogy milyen sebességgel írod ki a játékot. Adatellenőrzést is kell végezned írás után. Amennyiben softmodolt gépre írjuk a játékot,előtte meg kell patchelni,ehhez külön program kell!
Nekem van némi tapasztalatom és tudásom, nagyon olcsón el tudok neked készíteni bármilyen játékot, amit szeretnél, több darab esetén még olcsóbban! 386 játékkal tudok egyelőre szolgálni PlayStation2 konzolra.
Ha velem íratsz játékokat biztos nem fogsz csalódni,nem előszőr csinálom és gyorsan dolgozom.
Ha érdekel,írj!
email: rendeles.kedvezmenyvilag@freemail.hu
uccsó válaszoló!!!!:nem az a kérdés hogy te meg tudod e csinálni, hanem az hogy hogyan kell!
amugy ha valaki követi az utasitást nincs olyan hogy rosszul csinálja!!!
Nem tudom, hogy még aktuális-e a dolog, de nem kell megijedni a játék kiírásától. A csak egy Joci úgy érzem nem segíteni akart, csak meglátta az esetleges pénzkeresési lehetőséget. Az ilyen nem tudom minek ír megjegyzést, ha segíteni nem akar. Venni bárki bárhol tud PS2 játékot, itt nem az volt a kérdés, hogy hol lehet venni. Gondolom az általános iskola elvégzésével is gondok voltak értelmi szinten. Na mindegy. Tehát, tök mindegy, hogy melyik oldalról van a játék. Ha chippelt lenne a gép, akkor egy alcohol 120°kellene csak, de mivel nem az, akkor a következőket kell tenni:
- Ha a játékot letöltötted, vagy behúztad ISO-ba, indítsd el a mellékelt "ESR lemez előkészítő" exe fájlt
- játék előkészítése
- megkeresed az ISO fájlt amit ki akarsz írni lemezre
- megnyitás, és már patchelve is van a fájl
- ezután a mellékelt ImgBurn progival (de jó más program is pl Ashampo, stb.) írd ki az iso fájlt lemezre, max 4x sebességgel
- ha ez megvan, bedobod a lemezt a ps2-be, és már indul is a játék!
- ha egy menü jön be, akkor a "Launch CDVD"-re kattintva indul a játék
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!