Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ps2 Játék kiírása?

Ps2 Játék kiírása?

Figyelt kérdés

Van egy ps2 öm amihez softmod kártya van:

Free mcboot

Hogy kell ki írni ehez játékot?

2012. szept. 26. 18:49
 1/9 djkdj válasza:
társitsad az iso-t a nero expresshez éés irás :)
2012. szept. 26. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Előte patcheld ESR rel . Amúgy IMGburnel a legjobb kiírni 4x-sebeségen. A 16x lemezeket általában nem jó ha 4x írod ki.
2012. szept. 27. 14:57
 3/9 Csak Egy Joci ***** válasza:
2%

Az írás egy hosszú folyamat.Nagyon sokan tudnak innen-onnan játékok letöltögetni és kiirkálni,de nagyon kevesen tudják úgy megcsinálni,kiírni a játékot,hogy az működjön is,és ne akadozzon,ne fagyjon le,ne legyen semmi hibája.Nem javaslom hogy saját magadnak írogass játékokat,főleg nem egy softmodolt gépre,mert ahhoz aztán már tényleg kell némi tudás és tapasztalat! Én inkább azt javaslom,hogy írasd ki kedvenc játékaid olyannal,aki ért is hozzá és van némi tapasztalata a dologban és biztosan nem hibázik,ez a legbiztosabb megoldás.

Nem mindegy, hogy honnan töltöd le a játékot,ehhez kell egy megbízható oldal.Az sem mindegy,hogy milyen programmal,milyen kiterjesztésben,milyen minőségű és fajtájú DVD-re írsz. Sőt,az sem mindegy,hogy milyen sebességgel írod ki a játékot. Adatellenőrzést is kell végezned írás után. Amennyiben softmodolt gépre írjuk a játékot,előtte meg kell patchelni,ehhez külön program kell!

Nekem van némi tapasztalatom és tudásom, nagyon olcsón el tudok neked készíteni bármilyen játékot, amit szeretnél, több darab esetén még olcsóbban! 386 játékkal tudok egyelőre szolgálni PlayStation2 konzolra.

Ha velem íratsz játékokat biztos nem fogsz csalódni,nem előszőr csinálom és gyorsan dolgozom.

Ha érdekel,írj!

email: rendeles.kedvezmenyvilag@freemail.hu

2012. szept. 30. 11:51
 4/9 anonim válasza:

uccsó válaszoló!!!!:nem az a kérdés hogy te meg tudod e csinálni, hanem az hogy hogyan kell!

amugy ha valaki követi az utasitást nincs olyan hogy rosszul csinálja!!!

2012. nov. 3. 21:14
 5/9 Lemezes válasza:

Nem tudom, hogy még aktuális-e a dolog, de nem kell megijedni a játék kiírásától. A csak egy Joci úgy érzem nem segíteni akart, csak meglátta az esetleges pénzkeresési lehetőséget. Az ilyen nem tudom minek ír megjegyzést, ha segíteni nem akar. Venni bárki bárhol tud PS2 játékot, itt nem az volt a kérdés, hogy hol lehet venni. Gondolom az általános iskola elvégzésével is gondok voltak értelmi szinten. Na mindegy. Tehát, tök mindegy, hogy melyik oldalról van a játék. Ha chippelt lenne a gép, akkor egy alcohol 120°kellene csak, de mivel nem az, akkor a következőket kell tenni:

- Ha a játékot letöltötted, vagy behúztad ISO-ba, indítsd el a mellékelt "ESR lemez előkészítő" exe fájlt

- játék előkészítése

- megkeresed az ISO fájlt amit ki akarsz írni lemezre

- megnyitás, és már patchelve is van a fájl

- ezután a mellékelt ImgBurn progival (de jó más program is pl Ashampo, stb.) írd ki az iso fájlt lemezre, max 4x sebességgel

- ha ez megvan, bedobod a lemezt a ps2-be, és már indul is a játék!

- ha egy menü jön be, akkor a "Launch CDVD"-re kattintva indul a játék

2013. júl. 18. 00:52
 6/9 gajcsu ***** válasza:
lehet clone cd-vel kiírni?
2013. júl. 22. 16:15
 7/9 anonim ***** válasza:
M1 milyen progival írod ki a cuccot csak nagyon lassan írd
2013. júl. 22. 20:47
 8/9 Dominiq Toretto válasza:
Pár sorral feljebb,Teljesen Helyes választ adtak. Én még annyival kiegészíteném,hogyha a Játékot Véletlen csak Bin File-ban tudod leszedni akkor ezzel az INGYENES CD író progival (CD BURNER XP : [link] ) Iso-File-ba tudod alakítani. (HA Softmoddolt a géped akkor előtte Megkell patch-elned egy ESR Disc patcher-nevű progival ( ***** ) Pofon egyszerű a Folyamat,Nemkell hozzá egyetem :D 1-Letöltöd.2-Kicsomagolod.(HA nem ISO ban van akkor ISOvá alakítod)3-Meg PATCH-eled az ESRpatcherrel. 4-És 1x esen kiírod. Ennyi :)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2014. febr. 20. 11:57
 9/9 anonim válasza:
En anno clone cdvel es alcohol 120%al irtam oket nem volt gond
2023. jan. 11. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!