0. napi mentés hogyan? Bővebben lent
Az a Norton Ghost amire gondolsz tudomásom szerint fizetős.
Van elvileg beépített megoldás erre windowsban a biztonsági másolat.Most hirtelen nem tudom Vistán ez hogy működik,mivel ódzkodom a használatától :D
még nem friss telepítés csak terv az újrarakás . Ja és gépemen elég jól megy a Vista Ráadásul nem nagyon cserélném le mert jogtiszta :D (Szülinapi ajándék )
Bár szerintem az Norton Ghost vagy nem sok külömbség lehet 7-es ben és Vistában :) bár nem ismerem
Ezért kérdeztem ,hogy ez van-e? Erre gondoltam hogy esetleg eredeti windowsod van.Ahogy az előttem szóló írta általában ilyenkor lehetőséged van frissíteni,mivel a Vista anno a Win7 "tesztverziója" volt,és a win7 megjelenésével biztosították a Vista Win7-re upgrade-jét.
Ezzel az eredeti programmal ellenőrizheted ,hogy elérhető-e számodra:
Üdv :)
Hát szerintem a frissítéshez meg megkéne venni az eredeti win7-et mert ha lopotat rakok fel akkor az már nem jogtiszta A Microsoft se hülye hogy a Vista frissítéseként ingyen adja a win7-et már szerintem
Amúgy igazából nekem nem fontos a Norton Ghost jó egy olyan progi amivel egyedi telepítőt lehet csinálni VLITE nem jó ahhoz követel valami 1,5 Gb -s csomagot....Jó lenne intergálni a 2 javítócsomit meg a frissétéseket És ha magyra lenne az se hátrány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!