Miért lassú a gépem amikor bejelentkezik?
Windows Xp SP3-mat használok, és amikor bejelentkezek akkor mindig 3 percet kell várni, hogy megtudjak nyitni valamit.
Azok az ikonok betöltése miatt van amik ott vannak az óra mellett?
igen
de nagy szerepet játszik az hogy mijen virusirtot használsz vagy az msn ed windows inditáskor indul és automatikussan bejelenkezik
vagy hogy hány virtuális meghajtod van és windows inditáskor automatikussan el e indul a virtuális cd ill dvd lemez
ezek mind lassitják a gépet
az avastot csreéld le és gyorsabb lessz a betöltésed mondjuk nod32 re :)
előző voltam
Az apám nem engedi!
Csak egy Nod32-m van ami hack-elt, próbaverzió 1000000 napra :) De nem frissíti önmagát, és az Avast! szerintem jobb, de nem kutyulok a géppel mert 2x volt rendszer összeomlás, pontosabban "hard disk error" és azóta nem merek semmit csinálni vele!
Egyet értek 14:23-asal, nálam is az Avast okozott egy nagyon durva lelassulást, és tökre egyik napról a másikra. Én is NOD32-re cseréltem és eddig elégedett vagyok vele. Nem húzza vissza annyira a gépet, csak akkor lassít igazán, ha frissíti az adatbázisát. Valahogy próbáld meg rábeszélni fatert a cserére.
Nálam ez olyan durva volt, hogy csak csökkentett módba tudtam leszedni a gépről az Avastot, mert egyszerűen nem tudta a Programok listáját előhozni, meg le is fagyasztotta a gépet...
én vagyok a nod32 es
tegnap hivtak el egy számitogéphez hogy lassu 8 perc kell hogy tudjanak számitogépezni
ki cseréltem nod32 re és láss csodát
gyors lett
egyépként a demo nod 32 is megfelel és lehet használni jó sokáig
elmondom hogy
(remélem az esetesek nem olvassák :S:D)
1: letöltöd az eset cimről a nod32demot
feltelepited
30 napig ingyen használod
20 adik napon leuninstall az egésszet
ismétt leszeded
(itt szolok hogy amit előzőleg leszedtél nem jó)
program files mappába tőrlőd az eset könyvtárat
majd a regeditbe kerezsd meg a nod32 hivatkotást
töröld
majd az eset hivatkozást
töröld
kapcsold ki a gépet
majd vissza
telepicsed fel a demot
és használd egészséggel :)
amig meg nem unod :)
persze ezt 20 vagy 25 naponta meg kell ismételni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!