BoxHeadtm kérdése:
Az (ASUS P5V-VM DH) alaplapomhoz szerintetek beférne egy ilyen videokártya (link)?
2012. szept. 23. 17:45
1/6 Komplikato válasza:
Szerintem ez NEM az alaplaon múlik, hanem a számítógép házon, meg azon mi más lesz mellette. Mivel ez egy nagyon pici kártya, biztosan befér.
De.
A testvérem gépében egy ezer éves GF9400GT van, az kb. 5x gyorsabb ennél. Ennyiért használtan játékképes kártyákat kapnál szerintem. Mire kell pont ez?
2/6 A kérdező kommentje:
igazándiból játékra kéne és valami olcsót szeretnék mert nem sokára veszek új gépet aztán ezt meg odaadom az ismerősömnek...
2012. szept. 23. 17:55
3/6 Komplikato válasza:
Ilyen árkategóriában (7-8.000) használtan van Radeon HD4650, 4670, GeForce 8800GT, 9600GT. Na most azok fényévekkel jobbak ennél. Kis mázlival még gari is van rájuk.
4/6 Közveszélyes Kontár válasza:
Gt210 et ne vegyél
föleg mivel játékra kel
és mivel tovább adod ismerösnek
én elenségemnek sem adnák gt210 et
ha csak nem nincs videokártya gépében és így tudna szövegszerkeszteni rajta
na is persze filmezni netezni is elehet vele minimálisan
de játszani egyáltalán nem a legtöbb alaplapi integráltól is gyengébb ez
újonan semenyiért nem éri meg
használtan ugy 2-3ezeret ha ér
de játékra értelmetlen mint irtam
igazából bármi más jó csak az ne gt610 legyen pl. :)
5/6 Komplikato válasza:
6/6 Komplikato válasza:
Ha nem lettem volna világos még 2 rongyot sem ér, mert alulról súrolja egy integrált bigyó tudását. Mint írtam a GF9400GT új korában is lassú és gagyi volt, ami a tesó gépében van, de a tesztek szerint az 5x gyorsabb pedig vagy 4 évvel öregebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!