Régi asztali gépbe 14 éves lány tud RAM-ot cserélni?
Gépembe kevés a RAM. Rendeltünk bele 2x 1 GB RAMot, ami elvileg jó bele. 533 MHz sebességű kellene, de csak 667-es van. ELVILEG jó bele. 3 napon belül visszaveszik, ha nem jó.
14 éves lány fejjel ki tudom cserélni, el tudom dönteni, hogy jó bele?
Hülye vagyok a gépekhez...
Valamint azt szeretném kérdezni, hogy mondemes netem van, ha veszünk hozzá routert, hogy tudjak telefonról internetezni itthon, (wifi) akkor melyik a legolcsóbb router ami használható?
Kertes ház...kertben is "elér a netsugár"?
Előre is köszönöm !!!
Gép oldalát felnyitod, és ahova tudod beteszed. Nem kell hozzá túl nagy tudás. Aztán bekapcsolod, ha indul jó, hanem indul nem jó. Utóbbi esetben vidd szakemberhez.
5 ezer körül vannak a legolcsóbb routerek. D-Link, Linksys, TP-Link, ASUS amiket javaslok.
Amennyiben az alaplapod - mivel írod, hogy régi - csak 533 MHz-es RAM-ot képes elkezelni akkor nem fog menni 557-tel. Meg kellene nézned a gyártó honlapját ott le van írva.
Egyébként úgy ahogy az 1. írta gond nélkül ki tudod cserélni (14 éves lány ez tetszett:D) semmi ördöngösség nincs benne csak arra kell figyelned, hogy a memória foglalat osztás (kis vágás a csatlakozó felületen) oda essen ahova kell. Ezek nem mindig szimmetrikusak.
Persze a gépet ki kell kapcsolni és húzd is ki a konnektorból mikor szereled az a tuti:-)
Köszönöm a válaszokat! Elvileg a gyártó honlapján úgy vagy hogy 400/533/667 MHz, csak a boltosok szerint nem biztos hogy jó...
a 14 éves lány..hát ha egyszer az vagyok, és még hülye is ?:D
a router pedig..
Árukeresőn...2200tól...
Nincs veled baj, nem vagy hülye:-))
Állj neki szépen, menni fog!
Neked nem lesz jó. Ez vezeték nélküli, a telefonod nem tud rácsatlakozni. Meg a Getnet "márka" elég... hátő...
Olyant keress, aminek antennája van! :)
(ne foglalkozz annyit a koroddal, azért mert fiatal vagy, még nem jelenti, hogy buta is!)
Köszi :)
a gépekhez tényleg hülye vagyok..suliban pedig kitűnő :D
akkor mutatnátok egy jó routert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!