Meglehet azt csinálni hogy nem formázom a gépem és úgy csinálok két partriciót? Mert egycsomó dolog van a gépen amit macerás lenne elmenteni vagy nem szeretném kitörölni!
Hogyne lehetne. Léteznek ilyen célú programok (Pl. Partition Magic), de előfordulhat adatvesztés. Előtte nem árt töredezettség-mentesíteni.
Én egyszer próbáltam, nekem sikerült. Informatikus ismerősöm szerint én vagyok a szerencse fia...
Igen, lehet, csak elég sok ideig tarthat -attól függően, hogy mennyi adat van rajta-, mert azt mind át kell pakolásznia, hogy szabad terület legyen. Lehetőleg az eredeti partíciót vedd kisebbre, és utána hozz létre a másikat!
Először az eredeti partíciót (logikusan) nem tudod kisebbre venni, mint a foglalt hely rajta, és ha annál kisebbre akarnád, vagy kevesebb az üres hely, mint a tervezett új partíció mérete, akkor 2, vagy több lépésben kell megcsinálnod a dolgot!
A paragon partition manager erre való, én legalábbis azzal szoktam csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!