Ha telepíteni akarok valamit újraindul a gép. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy laptopot használtan, de ha telepíteni akarok valamit azonnal újraindul a gép, a telepítés el sem indul. Fogalmam sincs mi lehet a gond, már arra is gondoltam,hogy az előző tulaj esetleg letiltott valamit, vagy nem tudom... Kérlek segítsetek, nem vagyok egy számítógépzseni sajnos. :((2012. szept. 22. 10:50
1/5 anonim válasza:
Talán az oprendszert kéne újratenni. Előfordulhat hogy a telepítéskor elinduló folyamatok egyike miatt omlik össze az oprendszered. Ha csak telepítéskor fordul elő akkor más hibalehetőséget (táp, hűtés) kizárnék...
2/5 Karesz6969 válasza:
Ez nagyon sok mindentől lehet...akár vírustól is. Döfd le a gépedet és rakd újra az biztosan megoldja. Nem tudhatod az előző tulaj mire használta, milyen oldalakra ment, hogy védte stb.
Az újratelepítés ilyenkor a legjobb megoldás.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sajnos, el kell vinnem valami szakértőhöz az újrarakás miatt is, mert ahhoz sem értek :(
De azért tényleg köszi :)
2012. szept. 22. 11:59
4/5 Karesz6969 válasza:
Igazán nincs mit csak arra vigyázz - már amennyiben tudsz - hogy ne vegyen le a "szerelő"...
5/5 anonim válasza:
Ez valószínűleg hardveres hiba, tápot, memóriát, merevlemezt, vagy alaplapot kell benne cserélni. Vidd szervízbe, de arra számíthatsz, hogy nem lesz olcsó. Ha legálisan, boltban vetted, ott adnak garanciát, ha kéz alatt, vagy neten, akkor fizethetsz. Csak megbízható szervízbe vidd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!