A rejtett számról hívást hogyan lehet kideríteni hogy honna jön a hívás? Van arra vlami program vagy valami ami nagyjából betudja esetleg határolni vagy legalább hogy melyik megyéből inditották a hívásokat?
egyébként nem kamu az oldal, csak rohadtul nem ingyenes.
nagyon le fognak húzni.
technikailag úgy működik, hogy a szolgáltatóknál a rejett hívószám benne marad az adatfolyamban.
ez alapvetően nem hülyeség. pl. ha a rendőrséget hívod fel, ők látni fogják azonnal a telefonszámodat, hiába rejtett hívószámmal hívod őket.
namármost vannak vioszont olyan országok, ahol egyáltalán nem működik a hívószám kijelzés tiltása. (nem használják ezt az opciót)
ha egy ilyen hívást átutaztatunk egy ilyen országon, akkor ott feloldásra kerül a hívószámkijelzés tiltása, és így is marad, amikor visszaérkezik a hívás.
viszont egy ilyen hívás megutaztatása több ezer forint/perc díjjal kalkulálható, amit igencsak ki fognak veled fizettetni.
egyébként meg jogilag teljesen aggályos az egész.
Valamit akkor is muszáj lesz csinálnom,mert csak a mai napon már 4-szer hívott és még nincs vége a napnak...
Mindig felveszem aztán lerakja,mondom egyszer csak beleszól vagy valami,de nem akar:)
Én sejtem hogy ki lehet az igazából és a számát is tudom.
Szám alapján sem lehet lenyomzoni hogy arról a helyról ahol tartózkodott mikor indított hívást azzal a számmal?Vagy ilyet csak a rendőrség tud?
csak a rendőrség tud
tegyél feljelentést, aztán kész
külön jó, ha ennyire rendszeresen hívogat, mert feljelentés közben meg is tudod mutatni a rendőröknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!