Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy törölhetném le a gépről...

Hogy törölhetném le a gépről az operációs rendszert? (XP)

Figyelt kérdés
Újra szeretném rakni, de valami gebasz van ezzel a meglévővel, mert nem engedi újrarakni. Próbáltam már háromféle verziót rárakni (valamelyiket bebootolta, de nem tudta feltelepíteni, valamelyiket eleve nem is olvasta be), nem megy, szóval mindenképp az kellene, hogy először teljesen üresre törlöm és úgy menne rá az XP újból. Meg tudnátok írni, ez hogy lehetséges, mert semmi használható infót nem találtam erről.
2012. szept. 19. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy nemigen lehet, lehet xp-t próbáltál, de sima service pack 2 v 3 nélkülit, az újabb gépekre már nem is megy rá régebbi XP.
2012. szept. 19. 15:06
 2/4 anonim válasza:

Hátha ez segít:

[link]

[link]

2012. szept. 19. 15:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Az a gond, az egyik xp-t meg sem nyitja. Vagyis ha indításkor bootolom be elkezdi, majd valamit hibát ír ki. (hiányzó ddl?) Többször megpróbáltam, ugyanez van.

Kipróbáltam azt a verziót, amit régen raktunk fel erre a gépre, annál meg eleve be sem bootolja, ha meg sajátgépből kattintok rá, azt írja, a telepített verzió frissebb, mint ami a lemezen van. És a folytatás ki van szürkítve. Rákerestem neten, azt tanácsolják, ne úgy, hanem bootolva indítsa el, de hát be se bootolja, hiába állítom be biosban, hogy cd-ről indítson. Már kifogytam az ötletekből. Nem először rakok fel xpt, egy másik gépen is az van, soha nem volt ilyen gondom.

2012. szept. 19. 15:30
 4/4 anonim ***** válasza:
minimum service pack 2-es xp-t telepíts, régebbieket nem engedi + írd ki külön normális CD-re ami nem karcos
2012. szept. 19. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!