Miért szaggat a CoD2 játék?
Amikor belépek Cod2-t játszani egy szerverre, egy idő után automatikusan leugrik az fpsem 50-60-ra és ekkor iszonyúan elkezdek szaggatni. Ez tart kb 5-10 percig aztán visszaugrik fix 125-re. Azt viszont megfigyeltem, hogy amikor szaggat a játék és megnyitom a Win. Feladatkezelőt, akkor a System process 30%-on van, viszont ha véget ér a lagg, akkor visszaáll 0 és 1 közé. Már próbáltam mindent (avast kiiktatása játék közben, GameBooster használata), de semmi. Ezelőtt minden ok volt, 01 hónapos kihagyás után viszont kb 1-2 hete jelentkezett a probléma.
Ha valakinek van ötlete, hogy mi okozhatja ezt a "zavart" illetve mi lenne a megoldás, akkor szívesen meghallgatom a tanácsait!
Köszönöm!
Intel Pentium 4 541, 3200 MHz
Dual DDR2 SDRAM 1024MB
ASUS P5PL2 alaplap (Intel 945P/PL/G Chipset)
Sapphire Radeon X1650 Series (256MB)
39 GB-nyi helyem van perpillanat a gépemen (160 GB-ból)
Rendszerem: XP Prof. SP3
Origi persze, most letöröltem a felesleges mod-okat most már nem annyira zavaró, sőt észre sem lehet venni! Kösz a segítséget!
Amúgy a burkolat le van véve, így tud is eleget szellőzni, túl melegedés nincs, lehet hogy majd beruházok a későbbiekben egy jobb gépre.
Mindenesetre kösz a válaszokat és a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!