Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért szaggat a CoD2 játék?

Miért szaggat a CoD2 játék?

Figyelt kérdés

Amikor belépek Cod2-t játszani egy szerverre, egy idő után automatikusan leugrik az fpsem 50-60-ra és ekkor iszonyúan elkezdek szaggatni. Ez tart kb 5-10 percig aztán visszaugrik fix 125-re. Azt viszont megfigyeltem, hogy amikor szaggat a játék és megnyitom a Win. Feladatkezelőt, akkor a System process 30%-on van, viszont ha véget ér a lagg, akkor visszaáll 0 és 1 közé. Már próbáltam mindent (avast kiiktatása játék közben, GameBooster használata), de semmi. Ezelőtt minden ok volt, 01 hónapos kihagyás után viszont kb 1-2 hete jelentkezett a probléma.

Ha valakinek van ötlete, hogy mi okozhatja ezt a "zavart" illetve mi lenne a megoldás, akkor szívesen meghallgatom a tanácsait!

Köszönöm!

2012. szept. 19. 10:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kezdetnek uninstalláld a játékot, majd tedd fel újra. Ha ez nem oldja meg akkor, frissítsed a drivereidet.
2012. szept. 19. 11:14
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy mindent újratelepítéssel kellene megoldani, az elmúlt 1 hónapban keletkezett ez, a játék fájlaival semmi gond, lehetséges, hogy a gépem nem bírja cérnával...
2012. szept. 19. 17:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát nem biztos,ma akit megkérdezek akkár CoD2 vagy CoD4-en más processzort és videókártyát nem is látok,mint procik Intel Core i5,AMD Athlon II X4 Meg VGA-k ATi Radeon HD 7750,7770,Nvidia Geforce 550 Ti,560Ti Mind GDDR5. Ha leírod a konfigod és megmondod,hogy mennyi van a C meghajtón akkor tudok segíteni. Ezzel foglalkozom :)
2012. szept. 20. 07:57
 4/14 A kérdező kommentje:

Intel Pentium 4 541, 3200 MHz

Dual DDR2 SDRAM 1024MB

ASUS P5PL2 alaplap (Intel 945P/PL/G Chipset)

Sapphire Radeon X1650 Series (256MB)

39 GB-nyi helyem van perpillanat a gépemen (160 GB-ból)

Rendszerem: XP Prof. SP3

2012. szept. 20. 17:30
 5/14 A kérdező kommentje:
Amúgy meg CoD2-höz nem hiszem, hogy atomerőmű gép kellene, i5-ös procival, nekem eddig tökéletesen futott! Az elmúlt hónapban kezdett el rosszalkodni a játék. Mondjuk a gépem sem mai darab...
2012. szept. 20. 17:32
 6/14 anonim ***** válasza:
Ezen tökin futnia kell. Leugrik 50-60FPS-re az azt jelenti,hogy a mod ráterhel a játékra,mint nekem vagy a füst. De ha van három olyan emberke a szerveren,akinek a pingje 150-200 vagy afelett van,akkor azok is kiakaszthatnak. Az interneted sebessége is fontos. Ne fusson alatta semmi netes ablak. Min. 45-50 ezer forintot kellene csak az újításra szánnod,ha AMD-d lenne. De mivel Intel-ed van,ami B-aszott drága,ezért nem lesz könnyű. Márpedig egy modos szerverhez nélkülözhetetlen a cucc. Menj Original szerverekre és nézd meg a játékosok pingjét! Ha vársz 1 évet akkor akkár 50-60 ezer forintból kihozhatsz egy ahhoz a korhoz élő alacsony-közép fokú gépet. Azt írtad,hogy szívesen meghallgatod. Na ezt jobb,ha meg is fogadod amit írtam,mert eddig rengeteg olyan CoD2-snek adtam választ,aki fél év vagy annál több ideje kiírt egy kérdést CoD2-ről és senki nem adott rá neki választ. Én adtam nekik,segített nekik,működött hibátlanul is. A grafikát multiban minden képen minimumra vedd és ne rakd tele a main mappát modokkal,skinekked,stb.. Mert ezek vagy a vinyót vagy a RAM-ot terhelik,főleg,hogy ha LAN-on elindítasz saját szervert. Nekem 512 RAM-al 2007-ben,amikor először szerverem volt,akkor tele volt minden féle moddal,és kidobott,hogy a fizikai memória kevés. Neked 1GB RAM-od van,ami jó,de amilyen modok vannak ma,azt is megterhelheti ,de nem teszi tönkre,mint az enyémet,főleg ha DDR2. Ha esetleg Steam,PowerISO,Daemon Tools vagy egyéb nyitva van,akkor azt zárd be,mert sokat dob a gyorsaságon. Az asztalon ne legyen túl sok ikon. Ha sok ikon van egy témában,mint Pl.: A játékok,akkor csinálj mappát nekik,mert minél több ikon van kint,az annál lassabb is lesz. A GameBooster-ről annyit,hogy nem ér semmit,nem zár be semmit,csak 1 ikonnal több van nyitva a játék alatt.Ha nem voltam elég pontos,akkor légyszíves válaszban jelezd,és leírom. Ma már késő van. Remélem tudok segíteni.
2012. szept. 21. 20:30
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, én viszont azt nem értem, hogy miért jön elő 15 percenként egész erős szaggatás, amikor ledobom a játékot a tálcára azt látom hogy a SYSTEM process 25-30 között fut, viszont ha vége az akadásnak akkor visszaugrik 1-2%-ra!
2012. szept. 23. 11:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Bizonyos hardvereid meg vannak terhelve. Vagy túlmelegszenek. Vagy vegyél új hűtőt vagy vedd le a gépház oldalát. Vedd le az oldalát,kapcsold ki,és ahol lehet portalanítsd,mert ha egyszer az miatt meghibásodik,akkor az vagy abba a hardverbe kerül,vagy az alaplapba. (Tapasztalat) Azért is lehet az a System process,mert a játék nem megy megfelelően. Honnan töltötted le ? Vagy eredeti ?
2012. szept. 23. 14:33
 9/14 A kérdező kommentje:

Origi persze, most letöröltem a felesleges mod-okat most már nem annyira zavaró, sőt észre sem lehet venni! Kösz a segítséget!

Amúgy a burkolat le van véve, így tud is eleget szellőzni, túl melegedés nincs, lehet hogy majd beruházok a későbbiekben egy jobb gépre.

Mindenesetre kösz a válaszokat és a segítséget!

2012. szept. 23. 15:36
 10/14 anonim ***** válasza:
:)
2012. szept. 27. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!