Hogy lehet ezt megcsinálni?
Az első a nyerő, csak telepítéssel.
Ha megpróbálod átnevezni attól még a "D" meghajtón marad a rendszer. Ha az elérési útját "D"-t változtatod "C"-re a Lemezkezelésnél akkor pedig nagy valószínűséggel nem fog rendesen működni az op. rendszered.
#3-as válaszoló vagyok.
Van egy rövidebb megoldás.
Egy külső CD-ről indítható programmal készíts biztonsági mentést a "D" meghajtóra telepített rendszerről. Ezt a képfájlt most már vissza tudod állítani, de ne a "D" partíciót, hanem a "C" partíciót válaszd.
Én az Acronis True Image Home programot ajánlanám erre a feladatra. Már többször használtam. Egy 40GB-os partícióra telepített Win7-et 10-12 perc alatt lementett image fájlba, és ennyi idő alatt vissza is másolta.
Ügyes megoldás. A baj csak az, hogy a registryben meg minden a "D"-re mutat - mert ugye ez egy "D"-n lévő oprendszer - , te meg felmásolod a "C"-re. Okos, csak nem fog működni...
Még is csak újra kéne telepíteni, ahogy az első ajánlotta... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!