Torrenttel töltök filmet, már nem az ujak közé tartozik a film és lassan jön le, ha meggondolom le lehet állitani?
Figyelt kérdés
Még kezdö töltö vagyok, nem szeretném ha baj lenne belöle. Hallotam olyat, hogy kizárhatják az embert, vagy hogy is van ez? Most kaptam 1 hete " meghivot" és eddig minden film 3-4 ora alatt lejött, de ez már 2 orája is 2 % -on van. Vagy ilyenkor mit lehet csinálni, megköszönném a válaszokat.
Egy kezdö töltö.
2009. júl. 31. 21:41
1/6 anonim válasza:
Le lehet állítani természetesen. De ha a film érdekel, akkor le lehet azt szedni részletekben is, ez a jó a torrentben. Lassan, de biztosan (remélhetőleg) le fog csorogni. Torrent-oldalakon általában az arányt szokták nagyon nézni, bár ahány oldal, annyi szabályzat.
3/6 anonim válasza:
Talán olvasd el az oldal szabályzatát.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, amugy a szabályzatot elolvastam, de erre a kérdésre nem kaptam meg a választ, millio dolog van leirva, mit lehet, mit nem stb...de konkrétan erröl semmi, meg lehetne kérdezni ott! de nem szeretném ha kiröhögnének , gyerekeimnek töltök filmet 40 éves vagyok és gondoltam itt kérdezek rá.
2009. júl. 31. 22:08
5/6 anonim válasza:
Leállíthatod ha akarod, de hagyhatod is nyugodtan tovább csurogni. Előbb utóbb majd csak lejön. Nekem is volt olyan film ami két hétig jött.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, haygom csurogni, majdcsak lejön
2009. júl. 31. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!