Ez hogy jön ki? www.youtube.com/watch? V=lLfin_m-QIc&feature=related
Figyelt kérdés
Szépen kérlek titeket hogy mondjátok el, mert én meg őrülök :P
(Bocsi hogy ebbe a kateg.-ba tettem)
2009. júl. 31. 18:04
2/8 anonim válasza:
Sehogy.:D Ez 126.
Ezekbe a műsorokba a stúdióból telefonálnak, ez is rájátszott. De ha megfigyeled, sokszor ugyanaz a hang van a vonalban.
Aki meg nézőként telefonál, azt nagyritkán kapcsolják be, a többitől meg csak lehúzzák a zsét.
3/8 A kérdező kommentje:
126 bizony! Nekem is ennyi jött ki!
Finoman fogalmazva, ez engem k.rvára idegesít!!
NEM IGAZ hogy ezek csak így csalhatnak!?
2009. júl. 31. 18:41
4/8 anonim válasza:
kitudja milyen számrendszerben vannak ezek a számok? rájátszanak, hogy mindenki megpróbálja "rendesen" kiszámolni.
5/8 anonim válasza:
jééé:D mien véletlen:D ezt a videót en tettem fel a youtubera :D:D
6/8 anonim válasza:
senki sem vette észre, hogy kivan írva, hogy Rossz válasz = 50.000.-?
Vagy már én nem értem, mert annyira szar? Nekem is annyi jött ki amúgy!
7/8 anonim válasza:
miert kellet azer lepontozni mert azt irtam h en töltöttem fel a vidit??? inkabb le is töröltem...
8/8 anonim válasza:
Neeee!
Most azért, mert néhány állat leszavazott? (Magyarországon vagyunk, ne felejtsd el!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!