Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fujitsu siemens lifebook s...

Reni994 kérdése:

Fujitsu siemens lifebook s series típusú laptop probléma?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy van egy fujitsu siemens lifebook s series típúsú laptopom, és a tegnapi nap folyamán újraraktam a rendszert, ekkor még nem is volt probléma, tökéletesen futott, aztán mikor ma beakartam kapcsolni se kép se hang, de a gép megy, mert "zúg" és felül a kis lcd kijelzőben a jobb sarokban villog egy kis lakat benne egy felfelé és egy lefelé nyíllal? Aki tud kérem segítsen, mert múlt héten járt le a garija és létfeltétel jelenleg számomra a gép.

2012. szept. 16. 19:55
 1/3 anonim válasza:
van egy funkciógomb amelyik lezárja a gépet, nyomd meg hátha segít. (fn plusz vmelyik funkció gomb) , a gombon talán valami lakat jel van v hasonló
2012. szept. 16. 20:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez sajnos nem vált be, valami más megoldás esetleg nem lehet?
2012. szept. 17. 09:00
 3/3 pesta79 válasza:
Üdv.Látom,hogy 4 éves kérdés,de mivel nekem is ez jött elő és nem találtam rá választ sehol,így nekem kellett rájönnöm a hiba forrására.Nekem a hűtőventilátor meghibásodása miatt túlmelegedett az alaplap és az egyik RAM foglalat 1 lábánál elengedett a forrasztás.Csak egy rammal megy,ha beteszem a másikat is,azonnal lakat van.
2016. aug. 21. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!