Hogyan vagy milyen programmal tudom megoldani hogy mind a kettő hang kimenetelen legyen hang egyszerre?!
Úgy szeretném hogy mivel van kettő hang kimenetel a számítógépemben és az egyikben van a hangszóró a másikba pedig ha bedugom a házimozit akkor automatikusan kikapcsolja a hátsót mert előre bedugom a házimozit!
És úgy lenne nekem jó ha egyszerre mennek mind a kettő!
Mert hátra van bedugva a erősítős hangfal előre meg a házimozi!
Köszönöm segítségeteket!
Mivel oldjam meg????
igen tudom de még is nem lehet valahogyan megoldani?
köszönöm szépen!
Csak a saját rendszeremről tudok nyilatkozni. Realtek hangkártyám van, és ahhoz tartozik egy Realtek HD Audio maneger nevű program.Ez nagyon hasznos lehet a fent említett hangkártyák beállításához. Piros színnel jelöltem, hogy hol lehet kimeneteket hozzáadni. Amúgy nekem is úgy van, hogy hátulra van bedugva a hangfal, és az előlapi csatl.-ba a fejhallgató.
Ha szerencséd van és a hangkártyád ilyen, akkor ajánlom ezt a dolgot, mert nagyon sok beállítási lehetőséget kínál fel hanggal kapcsolatban.
Igen a régi gépemben ez volt és ott jó volt de most az újban Soundmax integrated digital HD audió van benne!
És win 7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!