Hogyan lehet a Google Play-ről tabletre tölteni játékot?
Figyelt kérdés
A Google Play-ről szeretnék letölteni játékot/alkalmazást a tabletemre. Nem tudom, hogy hol kell beállítani, mert ha le akarok valamit tölteni, mindig a telefonomra akarja, mert más lehetőség nincsen. Szerintem a Google fiókomban kéne valahogy beállítani a tabletet, de nem tudom, hogy hogyan kell! Segítsetek!! Köszi2012. szept. 15. 15:15
1/2 anonim válasza:
Előbb azt kéne tisztázni,hogy milyen tableted van,mert nem minden tablet kapja meg a google engedélyét a play használatára.
Ha van google play a tableten,akkor ott próbálj meg letölteni valamit. Ha az megy,akkor nincs gond.
Egyébként azt,hogy milyen készülékeid vannak regisztrálva a google play-ban így lehet megnézni:
fogaskerék ikon->saját rendelések menü->beállítások fül
Ha ott nincs az eszköz,akkor nincs regisztrálva.
Amúgy a készülék,ha google play kompatibilis,akkor ki/be kapcs után regisztrálja majd magát.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Sajnos nincs ott. Maxell maxtab C8. Android 4.0 van rajta.
2012. szept. 15. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!