Ez a konfig mennyire jó?
Processzor: Intel Core Duo
Memória: Kingston 512 mb Kingston 2048 mb
Videókártya: ATI Radeon HD 5450
DirectX-verzió: DirectX 11
Alaplap: ASUS P5PL2-E
Merevlemez: SAMSUNG HD503HI ATA Device
Úgy gondolom hogy Gamer PCnek mennyire jó, vagy még mit lehetne javítani rajta hogy a 2 évvel ezelőtti játékokat elvigye
Most vennéd vagy már megvan?
Ha most veszed, mennyiért?
Táp?
Használtan?
sacra 30-40ezer lehet kokpleten (amiket még nem irtál azal együt)
viszont enyiböl játékra valót nem kapsz
csak használt piacon ha nagy szerencséd van de az is nagyon alsókategóriás ma már
.
ez nem játékra való
hát erre már ne költs
mindent nem irtál le de mint mondtam saccra 30-40ezer forintért eltudod tán adni ha szerenéd van
és ha gyüjtögetsz tudsz jobbat venni
igazából már egy új 80ezres FM1 konfig is jobb lenne
de jobb lesz ha kivárod azt a pár hónapot FM2 ig és oylant veszel majd (persze ha lesz rá ha nincs akkor nincs)
mint irtam erre igazán 10ezeret se érdemes költeni és abból még nem sokmindent tudnál venni de ird le pontosan ha gondolod proceszort meg a tápegyéget
talán ha nem rosszak vehetnél használtan 15-20ezereért valami videokártyát és akkor máris jobb lene játékra
HD 4850/4870, 5750/5770, 6750, 6770
(DDR5)
viszont nekem az egész konfig nem szimpatikus és sejtésem szerint a tápegységed roszminöségü
és Core Duo is egy gyengébb lehet
igazam van?:)
Tápegység: ATX 2.03
Viszont egy olyan Gamer PC ami a legújabb játékokat elviszi és egy ideig nem kéne belenyúlnom az mennyibe kerülne?
Az asszony most vett magának gépet CAD-hez.
Gigabyte b75-d3v alaplap
8 giga Kingstone gamer RAM
Radeon HD7770
I5 proci
500W-os Chieftec táp
Cooler master Elite 372 ház
120 gb SSD Kingstone
1 terrabájt WD winyó
meg még pár kötelező dolog
Ez volt 212. Neked a játékhoz nem kötelező az SSD, szal olyan 160 körül már igen komoly gépet kapsz. Battlefield 3 minden maxon, atom brutálisan megy rajta. Döbbenet jó gép! (persze nem a legcsúcsabb, de 4-5 évig nem kell hozzányúlni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!