Fontos. Csatlakozhat úgy valaki a routeremhez, pl a szomszéd, hogy a router azt nem jelzi ki?
Figyelt kérdés
Szomszéd b*zigyerek mindig az ablakba ül kint, laptoppal. Lehet az én netemet lopja? Bár azt jelezné a wifi nem? Ha kikapcsolom a gépet a wifi automatikusan sárgán kezd villogni, ha meg csatlakozok akár géppel akár telefonnal, minden kéklik. Vagy tud valaki úgy csatlakozni a wifimhez hogy "láthatatlanul"? hogy hiába jelzi nekem h nem csatlakozik semmihez, villog a sárga jel, valaki közbe mégis lopja a netem?2012. szept. 13. 17:41
1/3 Karesz6969 válasza:
Egyszerűen jelszavazd le a kapcsolatod!
2/3 anonim válasza:
"Most végre megtudhatja, ki próbál kapcsolódni a hálózatához"
3/3 Karesz6969 válasza:
Ez nagyon klassz 2. én sem ismertem!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!