Miért akad a gépem utorrent közben?
Tegnapi win reinstall után utorrentnél még mindig röcög a gép, - egyik online játék hack vagy chet-ként érzékel valamit ami fut a gépen, - másik online game pedig feltelepül meg minden, de kb a fele adatot nem szedi le így el se indul a játék. Másik gépen kétszer annyi cucc van a mappájában.
Ma reggel újrahúztam úgy a wint, hogy a vélhetően vírusos vinyót (két vinyom van a másikat is formázni kéne? :/ ) cakli pakli leformáztam mindkét partícióját. Tünetek maradtak és már a játék telepítésnél is szaggat a gép.
Kövi lépés mási win telepítő lesz, ahogy írtad. Aztán meg ha már besokallok veszek egy új csupasz vinyót. vagy fogalmam sincs mivel lehet gond. 2giga RAM elégnek kéne lennie, a ventilátorok működnek a gépen. Táppal nem hiszem, hogy gond lenne, mert volt már tápos bibim akkor a filmek is akadtak meg lefagyott a gép is. Kezdek kínosak idegbeteg lenni. Javaslatok még? :S
Leírom mi lett a megoldás, hátha valaki erre téved hasonló gonddal.
A wint másik telepítőlemezről kellett újrarakni.
Majd a gyökérkönyvtárakban C és D partícióra is egyaránt egy egy üres mappát kellett csinálnom AutoRun.inf névvel...azóta semmi baja a gépnek :) Logika nem sok volt benne, de működött.
Amíg arról a lemezről raktam újra a wint amiről eredetileg addig mindig ott volt a hiba...másik lemez ugyan az a win mégis megjavult :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!