Honnan tudom hogy elromlott az alaplap? Milyen jellemzői vannak?
hát ez fogos kérdés
de nincs jellemzője
Tehát mondjuk nem érzékeli, ha tölteni szeretném? Erre gondolsz a vezetékek érzékelésével kapcsolatban?
Mi instabil?
Igen
.
instabil lehet volt leadása, szenzorai, höfokai
vagyis rácsatlakozot hardvereket roszúl kezeli
így processzor, memória, stb...
.
Leginkább instabil jele hogy leál a gép hirtelen magától (persze táp hiba is lehet)
leál a gép kék képernyövel (BlueScreen) (persze ez is lehet más hardverhiba is) de ha pl USB t rádugsz és akkor fagy le áll le ad kék képernyöt szövegel akkor alaplap
lefagyás is lehet jele (de ram hiba is lehet)
.
túlmelegszik az alaplap oknélkül
.
lelasúl a gép ok nélkül és amugy más gépben memória és proceszor jó (persze lehet más is oka merevlmez is)
.
alaplapi pityogás, sípolás, csípogás ...
ez elégé komoly hiba jele de persze lehet oka egy egyszerü roszúl öszecsatlakoztatot hardver is vagy a hardver maga hibás
.
bekapcsoláskor mindég BIOS jön elö pedig beálítotad és alaplapi elem is új tehát nincs lemerülve
.
stb stb...
Segítségetekre van szükségem
Aszamitogepem tönkre ment. Mikor bekapcsolom akkor elnézést hármat sípolni és amonitort se érzékeli a gép de a gép az működik mi baja lehet nagyon sürgős lenne ha tudnátok segíteni.
Nekem az a baja hogy csak az a LED ég ami azt jelzi hogy be van kapcsolva, a többi nem, a töltést felveszi,ezen a gépen van a fél életem, mi lehet a baja?
Sürgős!!
Szerintetek mi lehet a baj?
IPhone 5s ha alap helyzetbe van akkor megyen és nem kapcsol ki,de ha valamit csinálok rajta akkor kb 2 perc után újra indul,de az adott oldal ..stb meg marad amin voltam,akku cserét javasolt mindenki mert nagyon gyorsan merült az is meg volt,de mindig csinálja,legújabb iOS van fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!