Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért indul . Dll hibákkal a...

Gkl kérdése:

Miért indul . Dll hibákkal a számítógépem? (több infórmáció lent)

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy mikor bekapcsolom a laptopom akkor feljön 4-5 „A program indítása sikertelen, mert nem találom a … .dll filet!” (Nem pontosan ez a hibaüzenet szövege, változó, de a lényeg ez!) És a gépem is lelassult.

Ezt most a hetekbe kezdte el csinálni. Az én tippem az, hogy vírust kapott de ezt nem tudom biztosra. Mi lehet a gond?

A válaszotokat előre is köszönöm!

(Ha tényleg vírust kapott a gépem akkor néhány vírusirtóprogramot ajánlanátok. Köszönöm!)

2012. szept. 11. 18:33
 1/1 Balint1105 válasza:

Hát ez egy elég érdeks probléme. Kezdjük ott, hogy egyáltalán tudod-e mi az a dll?

Ha nem tudod:dll=Dinamikus csatolású könyvtár,ezeket a fájlokat vagy "fügvényeket" a gép folyamatosan használja tehát nem egy igazán szerkesztésre alkalmas dolog.

több tippem is van miért lehet 1.Lehet hogy pont a vírus kereső észlelte vírusnak, felkínálta neked és te (bocs ha tegzlek) mielőtt elolvastad volna engedályezted. 2.lehet hogy akaratlanul akarattal elnyomtál vmit és kitörlődött.

ha már amugy ez nem tartozik ide én a comodo securityt ajánlom!

2012. szept. 11. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!