Postal 2 apocalypse weekend játékot honnan lehetne letölteni magyarul?
Figyelt kérdés
találtam hozzá magyarosítást de ha feltelepítem a játék nem indul el miatta. nem kell szinkronosan csak elég ha magyar szöveg van rajta mert igy rossz játszani hogy angol mert nem értem a játékot.nem tudom hogy igy müködne amit most mondok hogy feltelepítem a postal 2 share the pain jáékot és az magyar változat az apocalypse verzió viszont angol, mikor feltelpítem az apocalypse verziót egy külön könyvtár lessz neki és azt szeretném kérdezni hogyha egy könyvtárba helyezném a fájlait a share the pain változatal akkor az apocalypse nem lessz magyar ?2012. szept. 9. 12:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!