Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számítógépbe épített kártya...

Számítógépbe épített kártya olvasót telepítés után azt is telepíteni kell?

Figyelt kérdés
Üdv! Van a gépemben egy kártyaolvasó, azaz több de bele van építve... és valamiért az SD kártyám ami telóba való, bele tettem egy átalakítóba és szerettem volna megnézni mi van rajt. Sajnos nem ismerte fel a gépem a kártyát, semmit... Tud valaki valami megoldást rá?
2012. szept. 9. 00:35
 1/4 Argloss ***** válasza:

Elképzelhető, hogy kell hozzá drivert telepíteni. Windows-nál a vezérlőpultban az eszközkezelőben tudod megnézni, hogy fenn van-e minden szükséges driver. Ha nincsen, akkor a kártyaolvasót gyártó cég oldalán találhatsz hozzá illesztőprogramot... (esetleg gép gyártójának a honlapján, amennyiben nem egyedi konfiguráció)

Az én laptopomban lévő kártyaolvasó mondjuk olyan nagyszerű, hogy a 8gb-os micro sd-t már nem ismeri fel. (vagy lehet, hogy ahhoz másfajta átalakító kellene, fene tudja...)

2012. szept. 9. 00:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy sdhc a kártya, nem pedig sima sd, és azt meg nem olvassa?
2012. szept. 9. 01:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Enyém USB-s és simán olvassa az SD és SDHC kártyát is...
2012. szept. 9. 08:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Semmi féle kártyát nem olvas, pedig rengetek slot van...
2012. szept. 10. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!