Mi lehet a baja a pc-nek?
Figyelt kérdés
Párnapja mikor keresztanyámék bekapcsolták fekete háttér és kiírta hogy a windows lassú indítása és rá klikkeltek és ezután kék háttér szövegre nem emlékeznek és ezzel lefagyott ujraindították és utána is ezt csinálta. Nagyjábol ennyi és ha tudtok videó segítséget is írjatok!2012. szept. 7. 17:05
1/6 A kérdező kommentje:
(vírusra gondoltunk)
2012. szept. 7. 17:08
2/6 anonim válasza:
El kéne olvasni, mit ír ki "kék háttér szöveg" esetében. Érezd magad megtisztelve, ez a Kék Halál. Én csak egyszer láttam.
Ezt olvasd el, hátha csak egy driverprobléma.
3/6 A kérdező kommentje:
a kék halál lesz az szerintetek nyuljunk hozzá vagy inkább hadjuk?
2012. szept. 7. 17:38
4/6 anonim válasza:
Formázd le a vinyód és húzd újra a winfost. Ha utána is ez van, lehet gyanakodni hardver problémára.
5/6 A kérdező kommentje:
2012. szept. 7. 17:55
6/6 anonim válasza:
Az lesz az Blue screen of death
1. lépés ne formázd a vinyód
2. győződj meg róla hogy minden külső, illetve egfelelően belső driver működik, illetve nincs-e összeégve (vidd be egy boltba)
3.ott megmondják mi a baja, de olvassa a cd, mert nekem ugyanaz a baja volt a gépemnek és össze volt benne égve a cd olvasó szóval irány a bolt am 10-20 ezerig terjed egy ilyen javítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!