Hogyan csináljam meg? (lent)
Figyelt kérdés
Amikor beülök a repülőbe amerre fordítom az egeret arra mennyen a repülőben a kamera-Hogyan lehet ez megcsinálni?Légyszíves írjátok le lépésről lépésre azokat a szavakat angolul amire rá kell kattintanom.2012. szept. 5. 12:55
1/5 anonim válasza:
Konkrétan miről beszélsz ? Csak a lényeg maradt le. Milyen repülő ? stb, stb.
2/5 A kérdező kommentje:
Bocs télleg elfelejtettem beleírni a Microsoft Flight Simulator deluxe játékról van szó
2012. szept. 5. 13:48
3/5 anonim válasza:
Értem a kérdésed lényegét. Szerintem minden rendben van a játékkal. Ezt a játékot csak felületesen ismerem, de a repülős szimulátorok döntő része így működik. Ha elképzeled, hogy az egér az egy képzeletbeli botkormány, akkor jobbra "döntöd", akkor a gép jobbra dől, és fordul.
Csak a horizont (látómező) tűnik úgy mintha balra mozdulna.
Nekem is időbe tartott mire megszoktam, de ha ráérez az ember menni fog. Javaslom tegyél egy próbát, és Te magad is be fogod látni, hogy nem is lehetne másképp.
Ezek után azt hiszem nem árulok el nagy titkot , ha azt mondom, hogy nincs állítási lehetőség a játékban.
Jó repkedést!
4/5 A kérdező kommentje:
Én joystickal irányítom a repülőt és az egérrel hogyan lehet "nézegetni" és hogyan lehet hátramenni a repülő belsejébe?
2012. szept. 5. 16:04
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!