Hacsak nincs tunerkártyád nem fog menni.Ez a legeszementebb ötlet amit hallottam,Minden pc-ben általában van egy dvd olvasó minimum ezért nem értem az összekötés tényét.Kíváncsivá tettél áruld el tulajdonképpen mibe mesterkedsz.
2012. szept. 3. 17:14
2/5 A kérdező kommentje:
Szia.
Nagyobb hangerőt szeretnék..:D
Mert az erősítóm,elromlott.A javítása 15.000-ft..:((
És milyen kártya? Hogy néz ki?
2012. szept. 5. 11:59
3/5 anonim válasza:
Az elso valasz a video jel bemenetere ertette. Ha a hangot szeretned erositeni azt minden tovabbi gond nelkul megteheted. A legegyszerubben ugy, hogy veszel egy olyan atalakitot, ami a jack-bol rca-t csinal. Parszaz forintba kerul. Majd a kette osztott jeledet a dvd-d "audio in"-jebe illeszted. Piros es feher betapokat kell keresned.
A szebbik megoldas, ha a hangkartyadat osztani is tudod. (Tobb kimenetet tudsz beallitani, osztva ezzel a sub-ot, kozepet, magasat stb.) De erdemesebb lenne egybol a hazimozi erositore kotnod. Bar gondolom, kulon-kulon is akarod hasznalni.
2012. szept. 5. 12:09
4/5 A kérdező kommentje:
2...Van olyan dugóm..
És ha ráköttem hogy állítsam be?
2012. szept. 6. 15:44
5/5 anonim válasza:
Igy nehez megmondani, hogy nem tudom mire szeretned. De altalanossagban ahol be kell menjen a getol jovo 2 kabeled, ott az 'aux', vagy az 'in' felirat biztosan fel van tuntetve. A kimenetek ugyanugy kell maradjanak, mint ahogy eddig voltak. Igy, ha (mert most dvd-rol beszelunk es nem direkt hazimozira kotott szamitogeprol) bekapcsolod a dvd-det akkor a kepernyon elvileg az aux-os, vagy 'internal' opciokbol kellene mar, hogy kijojjon a geped altal kuldott jel. Ha el tudod kuldeni a pontos tipusat a dvd-d-nek es a rakotott erositonek privibe, akkor megnezem szivesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!