Milyen otthoni munkát tudtok Számítástechnikán belül?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ált. gimnáziumba járok, és szeretnék majd inkább infón belül dolgozni. Főképpen az otthon ülős, olyan munka érdekelne, hogy ne kelljen mászkálni munkahelyre. YT partner is leszek mellette.(most is lehetnék, csak még kicsi a nézettség) Szóval tudok-e ilyen téren munkákat?2012. szept. 3. 16:30
1/4 A kérdező kommentje:
Tudtok-e?* Elnézést.
2012. szept. 3. 16:31
2/4 anonim válasza:
2 választás: feketén protekcióval-> ami szerintem neked nincs.
Diákmunka diák szövetkezetben.
Munka: webfejlesztés: PHP stb... , programozás...
3/4 Golan Trevize válasza:
Adatrögzítés, fordítás, stb.
4/4 A kérdező kommentje:
Programozást lehet úgy, hogy leszerződök, vagy nem is tudom, hogy csinálják ezt, külföldiekkel (mivel gondolom ők jobban fizetnek, és angol felsőfokút szeretnék majd letenni, tehát a nyelv az nem hátrány) és akkor ők utalják a pénzt, nekem meg csak otthon szépen meg kell csinálni az adott feladatot, tehát van ilyen? És jól keres?(tudom függ attól is hogy mennyi ideig meg milyen fajta meló) Ha van ilyen melyik fajta programozás az?
2012. szept. 5. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!