ACER V3-531G-B9704G75MAKK 15,6"/Intel Pentium Dual-Core B970 2,3Hz/4GB/750GB/DVD író/Fekete notebook?
Hát az Acer gépeket én hulladéknak tartom. Nem a legmegbízhatóbbak. Ráadásul alapból 1év garanciát adnak rájuk. Ha 7ezer felárral megtudod venni 3 év garanciával akkor még talán megérné. Bár én inkább valami mást néznék.
Ez 10ezerrel kevesebbe kerül. Erősebb és gyárilag adnak 3év garanciát. Ráadásul sokkal megbízhatóbb, mint az Acer.
Köszönöm Szépen válaszodat!
Barátnőmnek 2 és fél éve van meg az Acer Notebookja, eddig egyáltalán semmi baja nem volt, egyedül annyi, hogy az aksija nem 3 és fél órát bír, hanem kettőt :)
Nem igazán játszanék rajta, inkább HD filmeket néznék, neteznék stb...erre mennyire alkalmas ez a konfiguráció???????????
És ehhez mit szóltok??????
Processzor
Intel Pentium Dual Core B960 2.2GHz, 3MB cache (59-336132)
memória 8GB 1333MHz DDR3
winchester 500GB 5400rpm
grafika nVidia GeForce GT 630 2GB
kijelző 15,6" wide 1366 x 768 HD LED
optikai meghajtó 8x DVD-író
operációs rendszer DOS
egyéb jellemzők:
alumínium betét sötétbarna eloxálással
1 x VGA kimenet
1 x HDMI 1080p kimenet
1 x Gigabit LAN
1 x USB 2.0
2 x USB 3.0
webkamera beépített mikrofonnal
külső mikrofon kimenet
sztereó fejhallgató kimenet
1 × 2 in 1 univerzális kártyaolvasó (SD, MMC)
2.6kg tömeg
135ezer!!!!
Ár/érték arány? Véleményeteket kérném :)
Igen Lenovoról van szó:)
Nem játszanám halálra magam, de heti pár órát azért szeretnék:)
Úgy vagyok vele, ha most ennyi a keretem, akkor hozzam ki belőle a "legjobbat" :) Köszönöm Válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!