Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki a pandawill...

Rendelt már valaki a pandawill-ról?

Figyelt kérdés

[link]

Mik a tapasztalatok, mennyire megbízható? Mennyi idő alatt szállították ki?

2012. szept. 2. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Én épp ma rendeltem magamnak egy tablet tokot. A szállítónál a "Reg Airmail By Singapore Post"-ot választottam (ez kb +600 forint). Remélem hamar ide ér. Majd leírom, ha tudsz addig várni. Google-ban keresgéltem, egy hazai blogon azt írta valaki, hogy neki 10 nap alatt érkezett meg ezzel a szállítóval a rendelt árú. Egyenlőre ennyi a tapasztalatom.
2012. szept. 10. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Ahogy ígértem újra itt vagyok. Ma reggel meghozta a postás a csomagomat. Szerencsére épségben ideért és a megrendelt terméket tartalmazta.

Röviden összefoglalva:

10.-én rendeltem a pandawill-től egy tablet tokot 1260 forintért. Lehetett választani szállítási módot, ahol a Singapore Post-ot jelöltem meg. Ez plusz 627 forintot jelentett (de volt pl DHL is 6500 forintért..). Így összesen 1887 forint volt a csomag. Fizetésnél az online kártyás fizetést választottam (MoneyBookers), szerencsére ezzel se volt gond, bár a bankszámlámról kb 20 forinttal nagyobb összeget vontak le, gondolom ez az árfolyam változás miatt történt. A MoneyBookers-től kaptam email-t is a tranzakció megtörténtéről, valamint a Pandawill is küldött levelet, amiben szerepelt egy csomagazonosító, amivel a Singapore Post honlapján nyomon tudtam követni a csomagom állapotát, de mindig pár napos csúszással frissítették a történteket (erre a Pandawill is felhívta a figyelmem a levélben). A Singapore Post 13.-án ültette repülőre a csomagomat és 18.-án meg is érkezett Magyarországra. Innentől kezdve (ez meglepő volt számomra), már a posta.hu-n is nyomon tudtam követni a csomagot (itt részletesebben is írtak a történetéről). Még 18.-án vám elé került a csomag, másnapra pedig végeztek vele (vám-ért szerencsére nem kellett fizetnem), 21.én, azaz ma pedig meghozta a postás. Így gyakorlatilag 9 munkanap alatt probléma nélkül ideért a csomagom. Ami talán érdekesség, hogy a csomagot ajándékként adták fel.

Összességében szerintem megbízható a Pandawill, illetve ugyanezt elmondhatom a Singapore Post-ról valamint a MoneyBookers-ről is. Remélem segíthetem, s ha van kérdés, írj nyugodtan.

2012. szept. 21. 18:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettél. Én a vám miatt hezitálok még, én ettől nagyobb értékben rendelnék, Tablet-et. Azért adják fel ajándékként mert így elkerülheted a vámot. De úgynéz ki belevágok.
2012. szept. 24. 16:07
 4/4 anonim válasza:
Mi is nemrég rendeltük egy táblagépet Pandawillről, 100 dolcsiért. A szállítás ingyenes volt, és nyomonkövethető a termék útja, mert tracking number is volt hozzá. A vámtól és áfától mi is féltünk, mert úgy olvastam, hogy 40 euró felett fizetni kell. Viszont a Pandawill rendes volt, mert a csomagra csak 20 dollár értéket írtak 100 helyett, így megúsztuk a vámot és áfát. A csomag kb. 1 hónap alatt ért ide, sérülésmentesen. Számla viszont nem volt hozzá.
2012. nov. 26. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!