Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy számítógépem, és...

Van egy számítógépem, és olyan problémám lenne hogy a számítógépem bekapcsolás után magától kikapcsol! Mintha áramtalanítanám! Szerintetek mitől van ez? Hogyan lehetne megoldani ezt a problémát?

Figyelt kérdés
Az is megnehezíti a dolgom hogy a monitoron semmit nem látok! bekapcsol a monitor, de viszont nem ír ki rá semmit a gép! Szóval a monitor bekapcsol, de semmit nem lehet látni rajta! Amikor a gép kikapcsol akkor a monitor is kikapcsol!

2012. szept. 1. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Tehát kikapcsol a gép, mintha elment volna az áram, azaz nem szabályszerűen áll le?

Rögtön bekapcsolás után történik?

2012. szept. 1. 19:52
 2/7 anonim válasza:
Bármi lehet, táp,alaplap...
2012. szept. 1. 20:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen pont így történik ahogy az első válaszoló mondta! vár egy pár másodpercet a gép, és utána rögtön kikapcsol! először is kicseréltem az alaplapot, és kipróbáltam egy másikat! azután visszaraktam az eredetit, és most azóta csinálja ezt a gép! Pedig mindent úgy raktam vissza ahogy volt! légyszi segítsetek mert szükségem lenne a gépre, és most nem vagyok olyan anyagi helyzetbe hogy másikat vegyek! szóval kérlek segítsetek megoldani a problémát! előre is köszi!
2012. szept. 1. 22:53
 4/7 anonim válasza:
Nem vagyok teljesen hozzáértő, de nekem hasonló gondom volt. Nálam a processzor melegedett tul hamar, és a gép lekapcsolta önmagát. Egy új processzorhűtő nálam megoldotta a problémát.
2012. szept. 2. 11:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Hmm. Ha a másik alaplap kipróbálása előtt minden rendben volt a géppel, és az eredeti alaplap visszarakása után keletkezett a probléma, akkor szerintem valami nincs jól visszatéve, vagy nincs a helyén. (kábel, belső egység stb.)
2012. szept. 2. 13:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen az lehet a probléma amit az 5. válaszoló írt, mert sajnos a kicserélés előtt állandóan úgy lefagyott a gép hogy az egér sem mozdult! pillanatok alatt! ha játszottam akkor is vagy ha bármit csináltam volna! ezért cseréltem ki! és mikor visszaraktam, akkor kicseréltem a procinak a hűtőjét! és lehet hogy ez miatt nem jó!
2012. szept. 3. 19:58
 7/7 anonim válasza:
Sziasztok, ha a kicserélgetéses dolog miatt akkor nem tudom. Apám gépe mindenféle cserélgetés nélkül csinálta ezt és úgy sikerült megjavítanom, hogy a gép bekapcsológombját (elöl) megnyomtam és utána azonnal megnyomtam a gép hátulján lévő kicsi kapcsolót (ami ki/be kapcsolja azt, hogy áram jusson a gépbe) szóval bekapcsolás után egyből áramtalanítottam. Ezt úgy megcsináltam 10x aztán rendesen bekapcsoltam és működött. Remélem segítettem :P
2014. ápr. 27. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!