Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Olyan problémám van, hogy...

Gabika82 kérdése:

Olyan problémám van, hogy újra szeretném újra rakni a gépemen a rendszeret (XP) Én nem nagyon értek hozzá. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
A legnagyobb bajom az(amellett, hogy hülye vagyok hozzá!), hogy szét van patrícionálva a winchesterem....amiből nem is egy van hanem kettő...Van "I" meg "J" meghajtóm is. Az egyiken játék a másikon meg valami zenekeverő program van.Még az exem csinálta és most nem tudom hogyan csináljam vissza.....Hiába töröltem a programok törlésénél...attól még a saját gépbe megmaradt. Tök fölöslegesen.....Légyszi segítsetek!!Nem merek jobban belefolyni, mert sztem több kárt csinálnék, mint hasznot!:D:D Előre is köszi!!!
2012. aug. 30. 20:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha van egy XP telepítő lemezed, az már egy fél siker. Ha van, és még azt is elmondod, hogy milyen adatokat akarsz megtartani, itt szerintem többen is segíteni fogunk.
2012. aug. 30. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!