Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nincs hang a gépemen? :...

Tibi18 kérdése:

Miért nincs hang a gépemen? : / Valaki segítsen ( többi lent )

Figyelt kérdés
Egyszer van hang egyszer nincs . mostanában nem is volt ... Eddig működött az, hogy ki kapcsoltam meg be és utána volt . Már nem jó úgy sem : / A hangkártyát át raktam a másik foglalatba de úgy sem jó . Ja és amikor nincs hang ( mint pl most ) akkor az lent ki sem mutatja az a pici "hangszórót " meg a driver ikonját ... Nem tudom mi lehet : / Előre is köszönöm a válaszokat !

2012. aug. 26. 20:54
1 2
 1/14 Hazardteam ***** válasza:
Próbáltad újratelepíteni a hangkártya driverét?
2012. aug. 26. 20:59
 2/14 A kérdező kommentje:

Persze .

Már raktam fel több fajtát is hátha rossz lett volna valamelyik ... de nem .

Nem tudom mi lehet : /

Esetleg nem ismeri fel valamikor a gép ?

Mert van amikor be kapcsolom és be ugrik , hogy új hardver...stb és a hangkártyát mutatja ki ... Nem értem ezt : /

2012. aug. 26. 21:01
 3/14 Hazardteam ***** válasza:
Milyen fajta hangkártyáról van szó pontosan? Alaplapod mennyire régi?
2012. aug. 26. 21:07
 4/14 A kérdező kommentje:

Alaplap: Asrock 775i945GZ

Hangkártya: C-Media 5.1

2012. aug. 26. 21:13
 5/14 Hazardteam ***** válasza:
Sz@r chip/sz@r driverek=CMI-8738, alias C-Media 5.1. (sajnos..) Egyébként, könnyen lehet, hogy egyszerűen haldoklik a kártya.
2012. aug. 26. 21:17
 6/14 A kérdező kommentje:

és honnan tudom meg , hogy döglődik-e ?

Még annyit , hogy az miért van , hogy ki kapcsolom a gépet a billentyűn a POWER gombbal és ki jelentkezik..stb de amikor "elmegy" a kép mintha ki kapcsolt volna a ház még megy .

Ez miért lehet ?

2012. aug. 26. 21:20
 7/14 anonim ***** válasza:

szerintem tiltsd le a power sleep gombokat

állítsd le hagyományosan a gépet

2012. aug. 26. 21:25
 8/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam úgy is le állítani , de ugyan azt csinálja ... Nyomva kell tartanom a gombot , hogy ki kapcsoljon . Egyébként ezt nem csinálta korábban . Hogyan kell le tiltani a gombot ?
2012. aug. 26. 21:28
 9/14 Hazardteam ***** válasza:
Vagy a tápod hővédelme olyan fejlett, hogy egy ideig még járatja (amit nem tartok valószínűnek) vagy nem aktív az ACPI a bios-ban, vagy az oprendszerben (esetleg mindkettőben) Ha "el-eltünedezik" a kártyád menet közben, akkor vagy érintkezésis problémája van, vagy összeakadt a drivere valami más eszköz driverével, IRQ-jával, vagy pedig haldoklik rajta valamelyik altatrész. Őszintén szólva még egy KB 1000 FT-os SBLive 5.1-el is jobban járnál, mint ezzel a CMI-vel. Ha nincs 10-11 éves a chip, akkor egy napos se.. És már új korában is katasztrófa volt az egész, a hangminőségéről nem is beszélve.
2012. aug. 26. 21:32
 10/14 A kérdező kommentje:

Akkor veszek egy kártyát inkább :)

És a gép kikapcsolásával mit tudok kezdeni ?

2012. aug. 26. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!