Tibi18 kérdése:
Miért nincs hang a gépemen? : / Valaki segítsen ( többi lent )
Figyelt kérdés
Egyszer van hang egyszer nincs . mostanában nem is volt ... Eddig működött az, hogy ki kapcsoltam meg be és utána volt . Már nem jó úgy sem : / A hangkártyát át raktam a másik foglalatba de úgy sem jó . Ja és amikor nincs hang ( mint pl most ) akkor az lent ki sem mutatja az a pici "hangszórót " meg a driver ikonját ... Nem tudom mi lehet : / Előre is köszönöm a válaszokat !2012. aug. 26. 20:54
1/14 Hazardteam válasza:
Próbáltad újratelepíteni a hangkártya driverét?
2/14 A kérdező kommentje:
Persze .
Már raktam fel több fajtát is hátha rossz lett volna valamelyik ... de nem .
Nem tudom mi lehet : /
Esetleg nem ismeri fel valamikor a gép ?
Mert van amikor be kapcsolom és be ugrik , hogy új hardver...stb és a hangkártyát mutatja ki ... Nem értem ezt : /
2012. aug. 26. 21:01
3/14 Hazardteam válasza:
Milyen fajta hangkártyáról van szó pontosan? Alaplapod mennyire régi?
4/14 A kérdező kommentje:
Alaplap: Asrock 775i945GZ
Hangkártya: C-Media 5.1
2012. aug. 26. 21:13
5/14 Hazardteam válasza:
Sz@r chip/sz@r driverek=CMI-8738, alias C-Media 5.1. (sajnos..) Egyébként, könnyen lehet, hogy egyszerűen haldoklik a kártya.
6/14 A kérdező kommentje:
és honnan tudom meg , hogy döglődik-e ?
Még annyit , hogy az miért van , hogy ki kapcsolom a gépet a billentyűn a POWER gombbal és ki jelentkezik..stb de amikor "elmegy" a kép mintha ki kapcsolt volna a ház még megy .
Ez miért lehet ?
2012. aug. 26. 21:20
7/14 anonim válasza:
szerintem tiltsd le a power sleep gombokat
állítsd le hagyományosan a gépet
8/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam úgy is le állítani , de ugyan azt csinálja ... Nyomva kell tartanom a gombot , hogy ki kapcsoljon . Egyébként ezt nem csinálta korábban . Hogyan kell le tiltani a gombot ?
2012. aug. 26. 21:28
9/14 Hazardteam válasza:
Vagy a tápod hővédelme olyan fejlett, hogy egy ideig még járatja (amit nem tartok valószínűnek) vagy nem aktív az ACPI a bios-ban, vagy az oprendszerben (esetleg mindkettőben) Ha "el-eltünedezik" a kártyád menet közben, akkor vagy érintkezésis problémája van, vagy összeakadt a drivere valami más eszköz driverével, IRQ-jával, vagy pedig haldoklik rajta valamelyik altatrész. Őszintén szólva még egy KB 1000 FT-os SBLive 5.1-el is jobban járnál, mint ezzel a CMI-vel. Ha nincs 10-11 éves a chip, akkor egy napos se.. És már új korában is katasztrófa volt az egész, a hangminőségéről nem is beszélve.
10/14 A kérdező kommentje:
Akkor veszek egy kártyát inkább :)
És a gép kikapcsolásával mit tudok kezdeni ?
2012. aug. 26. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!