Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Olyat lehet e csinálni meg ha...

Olyat lehet e csinálni meg ha lehet akkor hogyan?

Figyelt kérdés

Tehát az én gépem Win7 az egyik ismerősömé meg xp volt csak be sz*rt és újra kéne rakni. És olyat lehetne-e hogy az én gépemet meg az ő gépét összekötni és ami az én gépemen van egy az egybe átmásolni?! Mert Faluba lakunk és nem nagyon van ilyen prof :) Én meg még nem nagyon értek hozzá..

Egyébként az a baja hogy ki írja hogy Csökkentett mód , Csökkentett mód hálózattal, Csökkentet mód parancsikonnal asszem és Normál módú indítás.. És akármelyikre megyek mindegyiknél újra indul a gép tehát nem csinál semmit...

#xp-win7-áttelepítés-stb..
2012. aug. 26. 18:23
 1/4 MaXXeGee ***** válasza:

Ha nem tudod bekapcsolni, hogy akarod átmásolni ?

Kiveszed a merevlemezed, átviszed a haverhoz, beteszed a gépébe, átmásolod ami kell ... (lehetőleg az összes csaj összes aktképével együtt, így megvolt mindjárt a fizetség is) utána hazaviszed a lemezed, feltelepíted, (de úgy hogy most 2 particiót csinálsz) utána visszamész, visszamásolod a cuccokat, és mehet tovább a banzai

2012. aug. 26. 18:27
 2/4 Karesz6969 ***** válasza:

Kerdves 1-es!

"Kiveszed a merevlemezed, átviszed a haverhoz, beteszed a gépébe, átmásolod ami kell ..."

A kérdező leírásából világosan kitűnik, hogy nem a csajos képek átmásolása a gond, hanem az oprendszer!

Na ezt átmásolni nem lehet ilyen formában..

A jelzett hibát kérdező vélhetően nem tudja orvosolni még ha kapna is itt ilyen tanácsot, ezért inkább én az újratelepítést írnám mint megoldást.

Arról az apróságról nem is beszélve, hogy a rendszer "átmásolása" még akkor sem vezetne eredményre ha mondjuk megtörténne - agyrém(!) - mert a hardverkörnyezet biztosan nem egyezik meg a két gépben vagyis nem állna fel sosem a Windows a másik gépen..na erről ennyit!

Nem annyira jó tanácsot adni egy olyan dologban amihez nem értesz kellő képen.

2012. aug. 26. 18:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Okés gondoltam amúgy de mondom hátha van mégis valami megoldás az újrarakáson kívül..

De azért köszi..

2012. aug. 26. 22:24
 4/4 Karesz6969 ***** válasza:
Nincs mit!
2012. aug. 27. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!