Olyat lehet e csinálni meg ha lehet akkor hogyan?
Tehát az én gépem Win7 az egyik ismerősömé meg xp volt csak be sz*rt és újra kéne rakni. És olyat lehetne-e hogy az én gépemet meg az ő gépét összekötni és ami az én gépemen van egy az egybe átmásolni?! Mert Faluba lakunk és nem nagyon van ilyen prof :) Én meg még nem nagyon értek hozzá..
Egyébként az a baja hogy ki írja hogy Csökkentett mód , Csökkentett mód hálózattal, Csökkentet mód parancsikonnal asszem és Normál módú indítás.. És akármelyikre megyek mindegyiknél újra indul a gép tehát nem csinál semmit...
Ha nem tudod bekapcsolni, hogy akarod átmásolni ?
Kiveszed a merevlemezed, átviszed a haverhoz, beteszed a gépébe, átmásolod ami kell ... (lehetőleg az összes csaj összes aktképével együtt, így megvolt mindjárt a fizetség is) utána hazaviszed a lemezed, feltelepíted, (de úgy hogy most 2 particiót csinálsz) utána visszamész, visszamásolod a cuccokat, és mehet tovább a banzai
Kerdves 1-es!
"Kiveszed a merevlemezed, átviszed a haverhoz, beteszed a gépébe, átmásolod ami kell ..."
A kérdező leírásából világosan kitűnik, hogy nem a csajos képek átmásolása a gond, hanem az oprendszer!
Na ezt átmásolni nem lehet ilyen formában..
A jelzett hibát kérdező vélhetően nem tudja orvosolni még ha kapna is itt ilyen tanácsot, ezért inkább én az újratelepítést írnám mint megoldást.
Arról az apróságról nem is beszélve, hogy a rendszer "átmásolása" még akkor sem vezetne eredményre ha mondjuk megtörténne - agyrém(!) - mert a hardverkörnyezet biztosan nem egyezik meg a két gépben vagyis nem állna fel sosem a Windows a másik gépen..na erről ennyit!
Nem annyira jó tanácsot adni egy olyan dologban amihez nem értesz kellő képen.
Okés gondoltam amúgy de mondom hátha van mégis valami megoldás az újrarakáson kívül..
De azért köszi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!