Nagy Pávián kérdése:
Szerintetek angol tudás nélkül élvezném a Skyrimot?
Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 22:47
1/3 anonim válasza:
Simán, amíg nem ismered a játékot ellehet benne lenni, kovácsolgatni, bányászni, felfedezni... ez minimum 100 óra - én se tudok jól angolul, és hamar megunom a játékokat, de ez nekem ennyi idő volt -, és így már meg is érte!
2/3 anonim válasza:
Biztosan, bár alapszinten nem árt, ha érted, miről van szó, mert rengeteg szöveg van benne, és sokkal teljesebbé teszi az élményt. Amúgy én is 100 óra körül járok benne, és még csak a mellék küldetéseket fogyasztom...
Szerencsére mint a többi Elder Scrolls játéknak, ennek is készül a fordítása, jelenleg 45%-nál tart, itt tájékozódhatsz, hogy áll a projekt:
3/3 anonim válasza:
Hát egy darabig biztosan. De szerintem úgy sokkal érdekesebb, ha a küldetéseket is csinálod, van néhány nagyon jó! Nem nehéz a játék nyelvezete, és mindenre be lehet állítani feliratot, szóval szerintem egy alapszintű angoltudással már elég sok mindent megérthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!