Van 1 . mp3 kiterjesztésű filem. Hogy konvertáljam át . Mus -ba?
Figyelt kérdés
Elméletileg nem lehet mert kodolások de biztos van rávalami.
Minden ötletet várok!
2012. aug. 25. 22:43
1/11 Kittycica94 válasza:
Total Video Converter
Egyáltalán nem tuti hogy megy de egy próbát megér. Én avval szoktam konvertálni sok mindent és eddig jól ment vele a dolog :)
2/11 anonim válasza:
MP3-as film?? Az érdekes volna, mert az MP3 az CSAK HANGFÁJL...
3/11 A kérdező kommentje:
File-m nem Filmem csak a kötöjelet nem tettem ki
2012. aug. 26. 13:34
4/11 anonim válasza:
Bocs. Akkor már csak a .Mus-al lesz gond, mert az egy zeneszerkesztő projektfájlja lehet, meg egy csomó játékban is azt használják és ehhez konvertert nem igen szoktak "mellékelni"...
5/11 A kérdező kommentje:
Tudsz bármien megoldást?
2012. aug. 27. 11:08
6/11 anonim válasza:
Nem igazán. Ha a játék fejlesztői azt akarnák, hogy te bármilyen zenét hallgathass a játékuk alatt, akkor MP3-ba tették volna a zenét. Ezek szerint nem akarják...
7/11 A kérdező kommentje:
de én nem halgatni szeretném hanem az általam kiválasztott zenét/zenéket betenni .mus-ba az eredetire semmi szükségem
2012. aug. 27. 20:06
9/11 A kérdező kommentje:
Ezt hogyérted?
Minecraftba
2012. aug. 27. 20:35
10/11 anonim válasza:
" Ha a játék fejlesztői azt akarnák, hogy te bármilyen zenét hallgathass a játékuk alatt, akkor MP3-ba tették volna a zenét. Ezek szerint nem akarják..."
"de én nem halgatni szeretném hanem az általam kiválasztott zenét/zenéket betenni .mus-ba"
Ezek szerint még is csak hallgatni szeretnéd, csak a MineCraftba. Erre írtam, hogy akkor volna rá konverter, de ezek szerint nem igen találni ilyent vagyis nem fog menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!