"Maffia 2" vagy "The Godfather 2"?
Figyelt kérdés
Hellósztok!
Sajnos, egy olyan döntés elé kerültem, ahol egyedül sajnos ÉN nem tudok dönteni, ezért is fordultam ide/hozzátok, hogy hátha tudnátok nekem segíteni :D
Nos, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik a jobb? A "Maffia 2" vagy a "The Godfather 2" játék, kérlek bennetek, hogyha választottatok, akkor indokoljátok is meg, hogy miért pont az. :)
Nagyon köszönöm! :)))
2012. aug. 25. 17:32
1/4 anonim válasza:
Mafia 2.
Ez a kérdés kb. olyan, h Trabant vagy egy Bmw.
A Godfather első része is egy kalap szart ért, a folytatás se különb.
Mondjuk a Mafia 2 sincs olyan jó, mint az első, de meg így is fény évekkel jobb.
2/4 anonim válasza:
Nagy tévedésben vagy a keresztapának legalább van sztorija és a játékélménye is sokkal jobb.
3/4 anonim válasza:
Kersztapa mindkét rész mérföldekkel jobb, főleg a sztori.
4/4 anonim válasza:
én a godfatherrel nem játszottam , de a maffia 1-2 vel igen, a 2 iszonyú nagy csalódás volt(de ahogy olvasgattam másoknak is) , az 1 annó akkora játék volt hogy az nem igaz mindenre kilómétereket vert rá... főleg a GTA-ra...(ott érezte az ember hogy tényleg gengszter , volt egy légköre az egész játéknak, sőt azokra a küldetésre szerintem máig emlékeznek az emberek én a maffia 2 ből semmire pedig a kettő között jó sok év van) azért mindenki annyira várta hogy a kettő is majd valami hasonló élményt fog nyújtani..., az első 1 óra még oké... rácsodálkozik az ember a gönyörű tájra mert tényleg iszonyú szépre sikerült a graifka..., de az összes többi dög unalmas , ide furikázunk oda furikázunk... iszonyú nagy csalódás volt az 1 hez képest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!