Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » "Maffia 2" vagy "The Godfather...

"Maffia 2" vagy "The Godfather 2"?

Figyelt kérdés

Hellósztok!

Sajnos, egy olyan döntés elé kerültem, ahol egyedül sajnos ÉN nem tudok dönteni, ezért is fordultam ide/hozzátok, hogy hátha tudnátok nekem segíteni :D

Nos, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik a jobb? A "Maffia 2" vagy a "The Godfather 2" játék, kérlek bennetek, hogyha választottatok, akkor indokoljátok is meg, hogy miért pont az. :)

Nagyon köszönöm! :)))

2012. aug. 25. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Mafia 2.

Ez a kérdés kb. olyan, h Trabant vagy egy Bmw.

A Godfather első része is egy kalap szart ért, a folytatás se különb.

Mondjuk a Mafia 2 sincs olyan jó, mint az első, de meg így is fény évekkel jobb.

2012. aug. 25. 17:39
 2/4 anonim válasza:
Nagy tévedésben vagy a keresztapának legalább van sztorija és a játékélménye is sokkal jobb.
2013. nov. 9. 19:52
 3/4 anonim válasza:
Kersztapa mindkét rész mérföldekkel jobb, főleg a sztori.
2014. márc. 28. 21:35
 4/4 anonim válasza:
én a godfatherrel nem játszottam , de a maffia 1-2 vel igen, a 2 iszonyú nagy csalódás volt(de ahogy olvasgattam másoknak is) , az 1 annó akkora játék volt hogy az nem igaz mindenre kilómétereket vert rá... főleg a GTA-ra...(ott érezte az ember hogy tényleg gengszter , volt egy légköre az egész játéknak, sőt azokra a küldetésre szerintem máig emlékeznek az emberek én a maffia 2 ből semmire pedig a kettő között jó sok év van) azért mindenki annyira várta hogy a kettő is majd valami hasonló élményt fog nyújtani..., az első 1 óra még oké... rácsodálkozik az ember a gönyörű tájra mert tényleg iszonyú szépre sikerült a graifka..., de az összes többi dög unalmas , ide furikázunk oda furikázunk... iszonyú nagy csalódás volt az 1 hez képest
2015. máj. 31. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!