Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek az fer, hogy...

Szerintetek az fer, hogy szinte mindig érthető és jó válaszokat adok, amit alá is tudok támasztani, de állandóan lepontoznak? (azért ide írtam, mert csak ebben a kategóriában szoktam válaszolgatni)

Figyelt kérdés
és ahogy észrevettem ez nem csak velem van így
2012. aug. 25. 12:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%
Erről beszéltem ha nem lennének ott a %-ok nem lenne gond.Ha tanácsot adnak nem ugrok rögtön fejest a tanácsba hanem körüljárom a barátommal a Google-val és utána.Általában a tanácsok kellene legyenek a támpontok ezért szoktam linkelni legtöbbször.
2012. aug. 25. 12:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Engem a negyedik válaszért pontoztak le http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..
2012. aug. 25. 12:29
 13/18 A kérdező kommentje:
pedig tök pofás kis válasz :D
2012. aug. 25. 12:31
 14/18 anonim ***** válasza:
53%

bizony. A pontozás néha szimpátia alapján megy és nem "hasznosság" alapján, de el kell viselni. A másik amikor egy olyan k.rva anyáz le aki egy mondatot sem tud helyesen leírni, mint pl itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__33..

2012. aug. 25. 12:43
 15/18 Rambo75 ***** válasza:
79%
Szerintem a % miatt új account lesz mint Alex-nél meg Hart-nál, de csak azért mert volt egy olyan kérdező aki azért nem hitt Nekem mert 50 vagy 60%-os voltam(!!!)
2012. aug. 25. 12:47
 16/18 anonim ***** válasza:
79%

Rambo az se jobb, 93%-ról indultam és napról napra kevesebb(legalább az a rohadt 80 maradjon meg). Amúgy nem lenne itt gond az egésszel, ha a pontozók többsége megtudná különböztetni a hasznos és a tetszik/nem tetszik fogalmát. Persze a toplistán meglehet nézni, én is pontozok eleget, de többnyire fel, le akkor ha az illető homlokegyenest baromságot beszél(azért ebből is akad).

Szóval jelen állapotban a rendszer nem a legjobb.

2012. aug. 25. 13:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem fair

Trollok

Én is egyszer irtam "sziasztok" lepontoztak

Az egyik kérdesnel egy idő óta az egész sor le van pontozva, piros az egész

Hihetetlen..

Mult honapban 4 esfel pipám volt ,most már csak 3 es fel van

Asszem

2020. okt. 22. 14:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Meg vélemény ellen is csinálják

Nem ugyanaz a véleményed lepontoznak, én nem csinálnám igy de mivel ok lepontoztak én is oket

Meg egyszer volt egy kerdes hogy hányas a lábad..lepontoztak mert nekem nem "40es mint az ovek"

2020. okt. 22. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!