Szerintetek az fer, hogy szinte mindig érthető és jó válaszokat adok, amit alá is tudok támasztani, de állandóan lepontoznak? (azért ide írtam, mert csak ebben a kategóriában szoktam válaszolgatni)
bizony. A pontozás néha szimpátia alapján megy és nem "hasznosság" alapján, de el kell viselni. A másik amikor egy olyan k.rva anyáz le aki egy mondatot sem tud helyesen leírni, mint pl itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__33..
Rambo az se jobb, 93%-ról indultam és napról napra kevesebb(legalább az a rohadt 80 maradjon meg). Amúgy nem lenne itt gond az egésszel, ha a pontozók többsége megtudná különböztetni a hasznos és a tetszik/nem tetszik fogalmát. Persze a toplistán meglehet nézni, én is pontozok eleget, de többnyire fel, le akkor ha az illető homlokegyenest baromságot beszél(azért ebből is akad).
Szóval jelen állapotban a rendszer nem a legjobb.
Nem fair
Trollok
Én is egyszer irtam "sziasztok" lepontoztak
Az egyik kérdesnel egy idő óta az egész sor le van pontozva, piros az egész
Hihetetlen..
Mult honapban 4 esfel pipám volt ,most már csak 3 es fel van
Asszem
Meg vélemény ellen is csinálják
Nem ugyanaz a véleményed lepontoznak, én nem csinálnám igy de mivel ok lepontoztak én is oket
Meg egyszer volt egy kerdes hogy hányas a lábad..lepontoztak mert nekem nem "40es mint az ovek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!