Miért csökken a videó hangereje konvertálás után?
Maga a DVD-s sem szokott valami hangos lenni.. Egyébként valószínűleg a program állítja 75%-ra, amivel konvertálod. Hangosítani is lehet (bár azt nem érdemes) ezekben. Én külön szoktam kikeverni a hangot és a vilmbe illesztem, de az más tészta annyiból, hogy koncerteket szoktam így átvariálni.
Nézd meg a program speciális beállításainál, a konvertálás panelnél, vagy valahol, hogy nem e nyúl bele automatikusan a hangerőbe. Milyen programot használsz?
Most épp semmilyet. De mindennel amit eddig használtam ugyanez történt. Hangerő beállítás viszont egyiknél sem rémlik hogy lett volna.
Igazából csak kíváncsi lettem volna hogy milyen technológiai oka lehet ennek. (Mert azt nem tartom logikusnak hogy egy konverter csak úgy önkényesen leveszi a hangerőt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!